Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul prim-ministrului de Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități

Publicat:

a venit cu un mesaj de Ziua internaționala a persoanelor cu dizabilitați."Anual, la 3 decembrie, impreuna cu intreaga comunitate mondiala consemnam Ziua persoanelor cu dizabilitați.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Elevii romani, medaliați la Olimpiada Balcanica de Matematica. Mesajul ministrului Educației

12:25, 01.05.2024 - O medalie de aur, patru de argint si una de bronz au fost obtinute de elevii romani la Olimpiada Balcanica de Matematica, desfasurata zilele acestea la Varna.Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a salutat succesul elevilor romani. “Vesti grozave primite aseara din Bulgaria: o medalie de aur si locul I cu…

MApN:Mesajul ministrului apararii nationale cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand Romania a aderat la NATO

12:30, 29.03.2024 - Nr. 67 29 martie 2024 Mesajul ministrului apararii nationale cu ocazia implinirii a 20 de ani de cand Romania a aderat la NATO Astazi, se implinesc 20 de ani de cand Romania a depus oficial instrumentele de aderare la Organizatia Tratatului Atlanticului de Nord, act istoric prin care tara noastra s…

Protest al persoanelor cu dizabilitați. Venitul unei categorii a fost majorat cu doar 8 lei. „Este o jignire!“

18:40, 21.03.2024 - Un de protest al persoanelor cu dizabilitați va avea loc marți, 26 martie, in alveola de la Parcul Izvor, din zona Palatului Parlamentului, din București. Aproximativ zece persoane cu handicap din Gorj vor participa la aceasta manifestare.

Romania, obligata sa aplice hotararile CEDO in ceea ce privește drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale

16:15, 21.03.2024 - Romania trebuie sa puna in aplicare hotararile Curtii Europene a Drepturilor Omului privind drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale, se arata in doua comunicari publicate joi de Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei si adresate Comitetului de Ministri.

„Fara voi, nimic nu ar avea sens”: Mesajul lui Igor Dodon, adresat femeilor cu ocazia sarbatorii de 8 martie

11:06, 08.03.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon a venit cu un mesaj de ziua Internaționala a femeii. „Femeia este inceputul tuturor inceputurilor, o sursa de inspirație și cel mai puternic sprijn al nostru”, a scris Igor Dodona pe pagina de facebook.

FOTO. Șoferi depistați de Poliția Locala Timișoara ca au oprit pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitați

10:16, 23.02.2024 - In ultima perioada au existat tot mai multe sesizari ale cetațenilor privind unii conducatori auto care nu respecta legislația referitoare la parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitați. Astfel, polițiștii locali din Timișoara au desfașurat o acțiune cu scop preventiv.

Amenzi pentru șoferii care au parcat pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilitați, la Timișoara

09:50, 23.02.2024 - Agenții din cadrul Serviciilor Ordine Publica și Siguranța Rutiera din cadrul Poliției Locale Timișoara au efectuat, in cursul zilei de ieri, o acțiune pentru identificarea acelor situații in care unii conducatori auto staționeaza pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitați din oraș. „Acțiunea…


Ce parere ai despre aceasta stire?