Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesajul emoționant al lui John Travolta la șase luni de la moartea soției! Actorul trece prin cea mai grea perioadă! ”A dus o luptă curajoasă”

Publicat:

Pentru actorul este o perioada foarte grea, asta pentru ca in urma cu șase luni și-a pierdut soția, dupa ce a murit din cauza unei boli grave! Mesajul emoționant al acestuia de Ziua Recunoștinței! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

„Sfarșitul unei ere” » Mesajul emoționant primit de Rafael Nadal, dupa ce și-a luat adio de la turneul caștigat de 12 ori

22:00, 18.04.2024 - Rafael Nadal, 37 de ani, a parasit turneul de la Barcelona in turul secund, invins de unul dintre cei mai constanți jucatori ai anului, australianul de 25 de ani Alex De Minaur, al unsprezecelea jucator al lumii, scor 5-7, 1-6. A fost, așa cum insuși Rafa a lasat de ințeles, ultima apariție a ibericului…

Mesajul emoționant transmis de Kate Middleton și Prințul William din vacanța de Paște: ‘Ma gandesc la voi toți’

15:30, 01.04.2024 - Kate Middleton și Prințul William, din nou in atenția publicului. Deși traverseaza o perioada dificila, cei doi nu uita de cei care ii urmaresc. Ce mesaj emoționant au transmis membrii familiei regale, direct din vacanța de Paște. Kate Middleton și Prințul William, pauza de la vacanța de Paște Kate…

Mesajul emoționant transmis de fratele mai mic al Prințesei Kate. Ce a transmis, dupa ce s-a aflat boala soției Prințului William: ”Impreuna” / FOTO

23:35, 24.03.2024 - Vestea ca Prințesa Kate sufera de cancer a indurerat intreaga lume. Fratele ei mai mic, James Middleton, a postat o fotografie din copiarie, alaturi de un mesaj emoționant in care o susține pe aceasta in lupta grea pe care o are de dus.

Mama Andreei Rabciuc, gest emoționant dupa moartea fiicei sale. Georgeta Cruceanu vrea sa faca dreptate: ”Scopul este…”

08:30, 04.03.2024 - Dispariția Andreei Rabciuc a fost unul dintre cele mai misterioase cazuri din ultima perioada in Italia. Tanara a fost gasita mortata, dupa doi ani de cautari. Mama ei face un gest emoționant dupa pierderea fiicei sale și a marturisit ca vrea sa elucideze misterul.

Mesajul mamei lui Gabi Stangau, la o saptamana de la moartea lui. Femeia nu și-a revenit din suferința: ”Ai cazut...”

20:40, 27.02.2024 - La o saptamana de la moartea fiului ei, mama lui Gabi Stangau sufera cumplit! Femeia este devastata de durere și a transmis un mesaj prin care a exprimat tot ce simte, dupa pierderea fiului ei. Moartea artistului a adus mult regret in sufletul ei!

Mesajul emoționant al fostului premier al Romaniei la moartea Mioarei. Petre Roman: „Țin neaparat sa-l spun...”

15:05, 23.02.2024 - Fostul premier al Romaniei a avut o prima reacție la moartea Mioarei, cea care i-a fost soție mai bine de 3 decenii. Petre Roman a transmis un mesaj emoționant la aflarea veștii ca Mioara Roman s-a stins din viața.

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.

Ipoteza in moartea șocanta a Cameliei Tișe, fosta soție a președintelui CJ Cluj. Mesajul emoționant al Oanei Boc

11:45, 06.02.2024 - Poliția Cluj a precizat ca, cel mai probabil, decesul Cameliei Tișe, fosta soție a lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, a avut cauze patologice. Exista ipoteza, neconfirmata oficial, conform careia ea s-ar fi imbolnavit in concediul petrecut in Africa.


Ce parere ai despre aceasta stire?