Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mesaj la praznicul Învierii Domnului, din anul mântuirii 2017, transmis de ÎPS Ciprian, arhiepiscopul Buzăului și Vrancei

Publicat:

sau Paștile este cea mai mare sarbatoare a Bisericii creștine, intrucat aceasta reactualizeaza, in fiecare an, minunea extraordinara petrecuta in urma cu aproape doua milenii, respectiv, Invierea Mantuitorului Iisus Hristos din morți, care constituie temelia credinței și a viețuirii noastre creștine. Insa, pentru a ne bucura de a lui […] The post Mesaj la praznicul Invierii Domnului, din anul mantuirii 2017, transmis de IPS Ciprian, arhiepiscopul Buzaului și Vrancei appeared first on - Stiri de ultima ora .

Citeste articolul mai departe pe vranceamedia.ro…  

Sursa articol: vranceamedia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dana Rogoz, mesaj emoționant la 10 ani de la moartea tatalui sau. Ce a transmis actrița pe rețelele de socializare: „Ce durere”

10:00, 11.05.2024 - S-au implinit 10 ani de cand tatal Danei Rogoz a trecut in lumea celor drepți și a lasat un gol imens in urma sa. Ion Alexandru Rogoz a murit in spital, la doar o zi dupa ce fusese internat pe secția de Terapie Intensiva, avand toata familia alaturi.

Ce mesaj i-a transmis președintele Iohannis lui Mike Johnson la intanirea pe care au avut-o

20:35, 09.05.2024 - Klaus Iohannis a transmis, la intalnirea cu președintele Camerei Reprezentanților din cadrul Congresului SUA, Mike Johnson, aprecierea pentru atenția aratata de legislativul american pentru cooperarea cu Romania și cu alte state europene in promovarea prosperitații euroatlantice.

Putin i-a transmis un mesaj Maiei Sandu, de Ziua Victoriei: E important sa oprim orice incercare de a deturna sau uita istoria noastra comuna

14:35, 08.05.2024 - Președintele rus Vladimir Putin a transmis un mesaj de felicitare liderilor mai multor țari, inclusiv și ai Republicii Moldova, cu ocazia implinirii a 79 de ani de la victoria in cel de-al Doilea Razboi Mondial.

Ce mesaj a transmis Antonia de la Mireasa, sezonul 9. Ieri, concurenta a fost eliminata din competiție / FOTO

14:15, 27.04.2024 - In cursul zilei de ieri, iubita lui Cristian a fost eliminata din casa Mireasa, sezonul 9. Cu lacrimi in ochi, Antonia și iubitul ei și-au luat ramas-bun. Vizibil copleșiți de durere, cei doi au fost nevoiți sa se desparta dupa ce publicul a decis ca tanara sa iasa din competiție. 

U Cluj a ratat finala Cupei Romaniei. Ce mesaj le-a transmis Sabau elevilor lui

08:36, 19.04.2024 - U Cluj a ratat calificarea in finala Cupei Romaniei și va trebui lupte in play-out pentru a spera ca mai poate ajunge intr-o cupa europeana.Oțelul a caștigat meciul cu scorul de 2-1, dupa ce elevii lui Dorinel Munteanu au reușit golul victoriei in minutul 90.Finala Cupei Romaniei se va disputa la Sibiu,…

Pepe o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Ce mesaj special i-a transmis Yasmine Pascu: „Rosita...” / FOTO

14:05, 05.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Pepe și asta pentru ca artistul o sarbatorește pe fiica lui cea mica. Rosa a implinit frumoasa varsta de 9 ani. Cu ocazia acestei zile extrem de speciale, Yasmine Pascu i-a transmis un mesaj emoționant. Iata ce a postat soția cantarețului pe rețelele de socializare!

Maia Sandu a transmis un mesaj cu ocazia Paștelui sarbatorit astazi de catolici

17:05, 31.03.2024 - Astazi, Creștinii catolici sarbatoresc Paștile. Cu aceasta ocazie Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a venit cu un mesaj. „Paște binecuvintat le doresc tuturor creștinilor romano-catolici, protestanți și enoriași ai Bisericii Apostolice Armene care sarbatoresc astazi Invierea Domnului! Sarbatori…

Moment istoric. Arabia Saudita, prima participare la Miss World. Mihaela Radulescu a avut un mesaj important de transmis

23:16, 28.03.2024 - Arabia Saudita a intrat in istorie dupa decizia luata in 2024 privind participarea la Miss Univers. In acest an, Rumy Alqahtani va reprezenta statul. Tanara in varsta de 27 de ani are o cariera impresionanta in modeling și nu numai.


Ce parere ai despre aceasta stire?