Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Membru într-o gherilă ucraineană: „În timpul bătăliei, civilii au căutat pe Google cum să folosească armele”

Publicat:

Desi semnale ale iminentei unei invazii masive ale armatei ruse in Ucraina au existat si inainte de declansarea razboiului, ceea ce Rusia a numit "opertiune militara speciala" tot a luat prin surprindere multa lume. Insa razboiul nu a fost o surpriza pentru toti. Drept dovada, partizanii ucraineni au inceput sa lupte cot la cot cu soldatii inca de la primele ore ale invaziei.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 794. Ucraina anunța ca a doborat 21 din cele 34 de rachete lansate de Rusia in timpul nopții

11:06, 27.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 794. Autoritațile ucrainene spuna ca, in timpul nopții trecute, forțele ruse au lansat asupra teritoriului țarii un atac cu mai multe tipuri de rachete, 21 dintre acestea fiind doborate

Razboi in Ucraina, ziua 757 | Volodimir Zelenski: Statul de drept global trebuie sa ''functioneze din nou''

00:05, 21.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 757 | Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa "functioneze din nou", opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia.

Nu exista niciun semn ca Rusia se pregateste sa foloseasca arma nucleara in Ucraina, asigura Casa Alba

09:16, 14.03.2024 - Statele Unite nu au vazut niciun semn care sa indice ca Rusia se pregateste sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina, a dat asigurari miercuri Casa Alba, ca reactie la afirmatiile facute de Vladimir Putin, relateaza AFP.

SUA, dupa amenințarea lui Putin: „Nu am vazut nici un semn ca Rusia se pregatește sa foloseasca o arma nucleara in Ucraina”

08:00, 14.03.2024 - Președintele rus Vladimir Putin „s-a laudat” miercuri ca armele nucleare ale țarii sale sunt „mai avansate” decat cele ale Statelor Unite și ca arsenalul sau este intotdeauna „pregatit” pentru un razboi nuclear, potrivit AFP, scrie hotnews.ro .

Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Declarația care ingrozește lumea

08:40, 13.03.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a venit cu declarații cel puțin tulburatoare. Șeful statului a spus ca Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear! Așadar, Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear! A spus-o chiar președintele Vladimir Putin, in ultima sa declarație oficiala, transmite Reuters.…

Razboi in Ucraina, ziua 749: Putin spune ca Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear, dar nu se grabește spre el

06:51, 13.03.2024 -  Intr-un interviu acordat presei de stat, Putin, care a lansat o invazie la scara larga a Ucrainei si este aproape sigur ca va castiga alegerile prezidentiale din 15-17 martie, a declarat ca Rusia ar fi pregatita sa foloseasca arme nucleare daca suveranitatea sa ar fi amenintata."Din punct de vedere…

Finlanda da voie Ucrainei sa foloseasca armele primite pentru a lovi ținte din Rusia

21:45, 29.02.2024 - Ucraina poate folosi armele furnizate de Finlanda pentru a lovi ținte de pe teritoriul rusesc, au declarat inalți oficiali de la Helsinki, potrivit POLITICO. „Este o batalie defensiva complet legitima pe care o duce Ucraina”, a declarat Jukka Kopra, președintele comisiei parlamentare finlandeze pentru…

Peste 340 de situri culturale avariate in timpul razboiului din Ucraina

19:15, 14.02.2024 - Un numar de 341 de situri culturale din Ucraina au fost avariate de la inceputul razboiului declansat de Rusia, conform datelor Organizatiei Natiunilor Unite pentru Educatie, Stiinta si Cultura (UNESCO).


Ce parere ai despre aceasta stire?