Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle e însărcinată! Prima poză cu burtica ei, imaginea e de o puritate rară

Publicat:

Saptamana incepe cu vești bune, dupa ce purtatorul de cuvant al ducilor de Sussex a anunțat ca este insarcinata pentru a doua oara, la nici doi ani de la nașterea primului lor fiu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Odata cu fericitul anunț a aparut și prima poza care ii infațișeaza pe fericiții parinți intr-o ipostaza […] The post e insarcinata! Prima poza cu burtica ei, imaginea e de o puritate rara appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anca Dumitra este insarcinata. Cum a dat vestea cea mare. Primele imagini cu burtica de gravida / FOTO

23:15, 21.04.2024 - Anca Dumitra și soțul ei traiesc o perioada unica, caci vor deveni parinți. Actrița a anunțat, de curand, ca familia urmeaza sa se mareasca, asta pentru ca este insarcinata. Vedeta a postat și primele imagini cu burtica de gravida.

Mesaj subtil pentru Casa Regala Britanica. Ce a imbracat Meghan Markle la cea mai recenta apariție publica

18:15, 05.04.2024 - Meghan Markle, Ducesa de Sussex, este mai rar vazuta in public de cand a renunțat la indatoririle regale, in 2020. De curand, ea le-a citit copiilor internați la Spitalul din Los Angeles, iar ținuta a starnit reacții in presa internaționala.

Reacția Mihaelei Radulescu dupa ce s-a zvonit ca Adela Popescu e insarcinata cu al patrulea copil: „La voi nu m-aș mira”. Cum a aparut vedeta

09:41, 21.03.2024 - Mihaela Radulescu a intrebat-o direct pe Adela Popescu daca e insarcinata cu al patrulea copil. Curiozitatea vedetei a fost starnita de cel mai recent clip video postat de soția lui Radu Valcan, care apare in costum de baie, cu o burtica suspecta. In urma cu cateva zile, Adela Popescu a plecat din Romania…

Meghan Markle primește o noua lovitura. Ce restricții va avea in Marea Britanie de acum inainte

16:00, 06.03.2024 - Un efect al numarului mare de critici la adresa Casei Regale britanice, cel puțin pentru Ducii de Sussex, a fost izolarea acestora. Dar, conform tabloidelor din Albion, Meghan Markle primește o noua lovitura, find vorba de restricțiile pecare le va avea in Marea Britanie de acum inainte.


Ce parere ai despre aceasta stire?