Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Meghan Markle, ce umilință în SUA. Ce s-a întâmplat, în schimb, cu regina Elizabeta

Publicat:

a primit umilința vieții ei. Dupa ce a parasit de buna-voie familia Regala a , ducesa de Essex a simțit pe pielea sa repercursiunile acestei acțiuni. a fost exclusa din topul celor mai puternice femei, intocmit de revista Vogue, in care a fost insa inclusa rivala sa, a […] The post , ce umilința in SUA. Ce s-a intamplat, in schimb, cu regina Elizabeta appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sanatos, pe care il manca mereu monarhul Marii Britanii

16:20, 20.05.2024 - Cum a ajuns regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. In timpul vieții sale, Regina Elisabeta a avut mereu la dispoziție o echipa de bucatari personali, gata sa-i pregateasca orice iși dorea. Cu toate acestea, preferința sa culinara, care a rezistat timpului de peste 90 de ani, a fost un sandwich simplu,…

O noua cearta in familia regala. Gestul lui Harry din Nigeria i-ar fi infuriat teribil pe Printul William si pe Regele Charles: „Nu au mai fost vazuti asa”

17:06, 16.05.2024 - Un nou scandal in familia regala britanica! Prințul Harry nu s-a apropiat deloc de fratele sau, Prințul William, deși a vizitat Londra la inceputul lunii mai. Mai mult de atat, un expert regal crede ca recenta sa calatorie in Nigeria cu Meghan Markle l-a infuriat și mai tare pe fratele sau mai mare.…

Cand lunga domnie devine blestem: Regina Elisabeta a II-a lasa o moștenire imposibila

02:41, 08.05.2024 - In timp ce o mare parte a Marii Britanii și a lumii așteapta cu sufletul la gura tratamentul pentru cancer al Regelui Charles, este normal ca mulți sa priveasca inapoi la perioada in care mama sa a fost pe tron cu un amestec de nostalgie și regret, scrie TIME.

Familia regala britanica, iubitoare de fast-food. Regina Elisabeta II manca fish and chips și nu refuza un kebab

22:10, 22.04.2024 - Fosta regina Elisabeta a II-a iși petrecea cu placere vacanțele la Castelul Balmoral din Scoția - și cand era acolo, uneori se rasfața cu un preparat la pachet foarte britanic, potrivit Mirror Online.

Cea mai recenta umilința a Palatului Buckingham pentru printul Harry si Meghan Markle. Au devenit istorie

22:40, 19.03.2024 - Profilurile lui Meghan și Harry au fost eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și apoi transformate intr-o secțiune comuna. Biografiile extinse ale Prințului Harry și Meghan Markle au fost inițial eliminate de pe site-ul Palatului Buckingham și ulterior actualizate și inlocuite cu o secțiune comuna…

Chef Richard Abou Zaki, juratul Chefi la cuțite, despre cel mai emoționant moment din cariera sa: ”Am gatit un meniu de șase feluri pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii”

12:30, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care incepe la Antena 1 pe 18 martie, a povestit despre intalnirile memorabile pe care i le-a prilejuit traiectoria lui profesionala remarcabila.


Ce parere ai despre aceasta stire?