Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medicul stomatolog Sorina Stroe: ”În România e nevoie de campanii de educare a copiilor vizavi de consumul de dulciuri”

Publicat:

Medicul stomatolog : ” e nevoie de campanii de educare a copiilor vizavi de consumul de dulciuriMedicul stomatolog , asistent universitar doctor, este de parere ca, in Romania, este nevoie de campanii de conștientizare a populației referitor la sanatatea orala, inca de la varste fragede, pentru a proteja generația urmatoare de complicațiile de ordin stomatologic. „In zilele noastre, din pacate, consumul de dulciuri in randul copiilor și adolescenților este din ce in ce mai mare și totul pornește de la mediul inconjurator, care nu ii ajuta sa faca alegeri sanatoase.…

Citeste articolul mai departe pe agentiadepresamondena.com…  

Sursa articol: agentiadepresamondena.com


Stiri pe aceeasi tema

AMoS a marcat Paștele donand copiilor calculatoare!

19:50, 06.05.2024 - AMoS ED – Asociațiapentru Mobilitate Sociala și Educație Democratica a oferit cu ocazia sarbatorilor pascale, laptopuri copiilor din medii defavorizate in zona Turzii, prin proiectul Connect:ED – finanțat prin Ateliere fara Frontiere. In Romania exista sute de mii de elevi al caror acces la educație…

Consum „alarmant” de alcool si tigari electronice, in randul copiilor de 11-15 ani. OMS vrea taxe mai mari si noi restrictii

10:01, 25.04.2024 - Consumul de alcool si de tigari electronice in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani este „alarmant”, potrivit unui raport al filialei europene a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), care recomanda masuri de sanatate publica pentru a limita accesul la bauturile alcoolice. „Utilizarea…

Ce probleme dentare moștenesc copiii de la parinți. Un stomatolog explica

14:00, 16.04.2024 - Se spune ca, daca parinții au probleme legate de sanatatea dentara, cel mai probabil și copiii lor se vor confrunta cu ele la un moment dat in viața. Este mit sau realitate? Medicul stomatolog Sorina Stroe, asistent universitar doctor, ne explica ce impact au genele asupra sanatații orale.„Exista multe…

Realitatea copiilor saraci din Romania: lupta pentru un viitor mai bun

12:40, 16.04.2024 - In Romania, problema copiilor saraci ramane o provocare majora in ciuda eforturilor constante ale autoritaților și organizațiilor non-guvernamentale. Datele disponibile pana in septembrie 2021 dezvaluie o imagine complexa a situației acestor copii și a luptei lor pentru a depași lipsurile și a-și construi…

Mancatul excesiv este legat de emoții și a devenit o metoda de relaxare, ca un viciu, avertizeaza un medic psihiatru

16:40, 13.04.2024 - Mancatul excesiv reflecta modul in care gestionam emoțiile și nevoile și hranitul emoțional poate fi rezultatul unei lipse de rezolvare a problemelor emoționale și a celor reale, a avertizat medicul psihiatru Petronela Nechita, de la Institutul Socola din Iasi, intr-un interviu pentru Agerpres.Psihiatrul…

OBICEIURI ALIMENTARE LA COPII Educația nutriționala a copiilor trebuie sa inceapa din gradinița

09:25, 07.04.2024 - Consumul zilnic de fructe si legume contribuie la dezvoltarea normala din punct de vedere fizic si intelectual al copiilor. The post OBICEIURI ALIMENTARE LA COPII Educația nutriționala a copiilor trebuie sa inceapa din gradinița first appeared on Informatia Zilei .

Mitica Dragomir nu e deranjat de noua ordine alimentara. "Am mancat INSECTE și SERPI. Dar nu-i poți obliga pe toți!"

14:06, 03.04.2024 - "Daca noi de 2.000, de 10.000 de ani nu mancam așa ceva, este greu acum sa ne schimbam. Noi avem prejudecati greu de distrus. Nu neaparat religia, ci prejudecațile. Trebuie ințeles omul, nu poți sa-l obligi in toate. (...) Eu am mancat in China șerpi, crocodili, insecte de mare. Am mancat așa ceva,…

Piedicile pe care le pune statul in tratarea copiilor: Povestea lui Rafael, un baiat de 15 ani diagnosticat cu un tip de cancer rar

12:10, 01.04.2024 - In Romania sunt medici care lupta sa salveze copiii cu cancere rare și care merg la specializare in strainatate pe banii lor, pentru ca pacienții sa aiba parte de cea mai buna terapie. Sistemul de sanatatate nu doar ca nu-i ajuta nici pe bolnavi, nici pe doctori, dar le pune și piedici. Operații salvatoare…


Ce parere ai despre aceasta stire?