Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Medic timișorean despre transplantul de plămâni în România: „Îl facem, dar pacientul trebuie să și trăiască”. De ce nu suntem pregătiți, iar unii oameni ajung să moară tot așteptând să le vină rândul

Publicat:

Romanii grav bolnavi care au nevoie de un transplant pulmonar ar avea mai multe șanse la viața daca in țara noastra ar crește numarul prelevarilor de plamani. “Spitalul AKH din Viena este singurul centru care ne accepta pacienții, ținand cont ca noi nu prea dam organe. Trebuie sa și dai organe pentru ca pacienții tai […] timișorean despre transplantul de plamani in Romania: „Il facem, dar pacientul trebuie sa și traiasca”. De ce nu suntem pregatiți, iar unii oameni ajung sa moara tot așteptand sa le vina randul a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chirurgul care l-a operat pe Florin Piersic: ”Suntem la fel de bine pregatiți și dotați ca și centrul de la Viena sau de la Berlin”

15:50, 08.05.2024 - Chirurgul Horia Roșianu, medicul care l-a operat pe Florin Piersic, a spus ca nu a fost nevoie in nicio clipa ca maestrul sa fie transferat la Viena, pentru ca Romania are medici. ”Nu s-a impus o intervenție chirurgicala imediata. Am evaluat situația și am considerat ca dupa ce vom face o incarcare…

Spitalul din Romania cu cea mai mare stație de filtrare a aerului: poate trata concomitent 90 de pacienți cu boli de plamani FOTO

15:30, 22.04.2024 - Cea mai mare stație de filtrare a aerului din țara a fost pusa luni, 22 aprilie 2024, in funcțiune la Spitalul TBC din Galați. Este singura unitate medicala din țara care poate trata concomitent 90 de pacienți cu boli de plamani sau infecțioase, folosind aceasta instalație

Eurobarometru. Romanii se dau in vant dupa alegerile europarlamentare

09:10, 17.04.2024 - Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a intentiei de vot la alegerile europene din acest an fata de 2019, dupa Cehia, ajungand la 74%, ceea ce reprezinta nu mai putin de 19 puncte procentuale in plus fata de scrutinul de acum cinci ani, conform ultimului sondaj Eurobarometru publicat miercuri,…

Din 2025 Romania ar putea fi intr-un Benelux balcanic

17:35, 09.04.2024 - Romanii și bulgarii nu sunt primiți pe aeroportul din Viena fara formalitați. Exista un soi de marginalizare și dincolo de Schengenul aerian? Care sunt perspectivele dupa alegerile din Austria?

Marcel Ciolacu: „Am depașit momentul in care Romania trebuie sa traiasca mai ales in timpul campaniilor electorale in circ, scandal și sa impingem romanii de a vota contra”

12:01, 05.04.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri la sediul Biroului Electoral Central ca prin coaliția PSD-PNL s-a depașit momentul in care Romania „trebuie sa traiasca mai ales in timpul campaniilor electorale in circ, scandal și intotdeauna sa folosim și sa impingem romanii…

Romania se dezice de fiica ei și fiica, Basarabia, se leapada de mama ei naturala

09:56, 28.03.2024 - 27 Martie 2024 27 Martie este o zi de importanța capitala in faurirea destinului Romaniei. 27 Martie 1918 a insemnat piatra de temelie pe care s-a construit statul național și intregit al romanilor. Asta a fost pe 27 Martie 1918, dar astazi, 27 Martie 2024, la 106 ani distanța autoritațile romane nu…

Romanii din Marea Britanie au comparat viata de acolo cu cea din Romania. Unde sunt costuri mai mari, de fapt

09:50, 18.03.2024 - De-a lungul anilor, mulți romani au decis sa paraseasca țara in cautarea unui trai mai bun. Italia, Spania, Franța sau Marea Britanie se numara printre țarile pe care romanii le aleg. Dar este, intr-adevar, mai bine sa traiești in UK decat in Romania? Cațiva romani au dezbatut acest subiect pe rețelele…

Cum se obține in Romania tratament gratuit pentru cancer. Cazul unui pacient care sufera de o forma rara a bolii

13:50, 20.02.2024 - Romanii bolnavi de cancer dau, in continuare, in judecata statul și obțin compensarea integrala a tratamentelor pe care nu și le permit. Un pacient a avut caștig de cauza intr-un proces prin care a cerut un medicament ce costa peste 22.000 de lei.


Ce parere ai despre aceasta stire?