Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mediapart: Criza din România, un test pentru PSE înaintea congresului de la Bucureşti

Publicat:

Actiunile PSD si situatia politica din România reprezinta un test pentru , al carui congres se va desfasura la sfârsitul lunii septembrie, socialistii europeni având nevoie de un comportament exemplar din partea PSD, comenteaza site-ul francez Mediapart.fr.

"La Bucuresti, rezultatele referendumului din 29 iulie 2012 privind demiterea presedintelui sunt în suspans din cauza absenteismului (...), dar si din cauza contestarii listelor electorale de catre social-democrati si liberali.…

Citeste articolul mai departe pe incomemagazine.ro…  

Sursa articol: incomemagazine.ro


Stiri pe aceeasi tema

FIRMELE INGROPATE IN TAXE ȘI IMPOZITE Romania, o țara in criza economica

17:40, 17.06.2024 - Situația economica actuala din Romania reflecta dificultațile majore cu care se confrunta mediul de afaceri The post FIRMELE INGROPATE IN TAXE ȘI IMPOZITE Romania, o țara in criza economica first appeared on Informatia Zilei .

VIDEO: Traian Basescu, despre „turnatorul” in dosarul Zambaccian: „Adrian Nastase a fost denunțat de Sergiu Sechelariu!”

10:35, 05.06.2024 - Fostul președinte Traian Basescu a dezvaluit, la Romania TV, faptul ca fostul premier Adrian Nastase a fost denunțat de Sergiu Sechelariu, pe atunci secretar de stat in Ministerul Lucrarilor Publice, Transporturilor si Locuintei condus de Miron Mitrea. „Dosarul lui Adrian Nastase a fost la mine, pentru…

Ciolacu anunța convocarea Congresului PSD pentru desemnarea candidatului la prezidențiale: „E aproape imposibil sa nu avem candidat”

17:40, 04.06.2024 - Presedintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, a declarat marti ca este „aproape imposibil” ca partidul sau, care este cel mai mare din Romania, sa nu aiba candidat pentru functia de presedinte al tarii.

67 de percheziții pentru trafic de migranți

09:55, 04.06.2024 - CARAȘ-SEVERIN – Este vorba despre o rețea care aducea in țara, oficial, migranți cu avize de munca, pentru a-i duce de fapt in spațiul Schengen! In doi ani, aproape 1.200 de straini au umflat randurile migranților din spațiul Schengen, iar aceștia plateau rețelei sume intre 500 și 6.000 de euro pentru…

O noua criza economica pandește Romania: muncim extrem de mult, pe bani puțini, avand cea mai ridicata inflatie din UE

07:20, 31.05.2024 - Datele economice pentru Romania nu arata prea bine! Țara noastra se claseaza la coada clasamentului european cand vine vorba de bunastarea generala: petrecem multe ore la locul de munca, veniturile nu sunt cele mai mari din UE, insa la inflație suntem in top.

Satul Valeni de la Cahul, declarat „Destinația anului 2024” la cel mai important eveniment turistic din Romania

12:41, 26.05.2024 - Pentru prima data reprezentanți ai Republicii Moldova au avut oportunitatea de a participa și de a concura in cadrul competiției „Destinația Anului 2024”, alaturi de cei din Romani. La București, la Ateneul Roman, au fost decernați caștigatorii.

Cum raspunde IKEA. Gestionarea padurilor, la cele mai inalte standarde de mediu

20:51, 16.04.2024 - Reprezentantii companiei Ingka Investments sustin ca practicile acesteia de gestionare a padurilor sunt stabilite in conformitate cu cele mai inalte standarde de mediu, inclusiv cele ale Directivei UE privind habitatele. Precizarea vine in urma raportului „IKEA – Pe Dinafara Desteapta, Iar Pe Dinauntru…

Județul din Romania care atrage medici cu stimulente in euro de neimaginat altadata: bonus de 400 de euro in plus la leafa, lunar

13:50, 01.04.2024 - Criza de medici a determinat autoritațile din județul Galați sa gaseasca soluții inedite, pentru ca altfel riscau sa investeasca inutil in aparatura moderna. Pe langa plata chiriei, transport gratuit, medicii care vin sa la spitalele din Tg. Bujor și Tecuci primesc, lunar, și stimulente in euro.


Ce parere ai despre aceasta stire?