Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Media: Joe Biden va lipsi, probabil, de la summitul pentru pace din Elveția 

Publicat:

Este probabil ca președintele american sa lipseasca de la summitul de pace ucrainean care va avea loc in Elveția in luna iunie. Aceasta informație este prezentata de RBC-Ucraina cu referire la Bloomberg. Potrivit publicației, este probabil ca Biden sa mearga la un eveniment planificat de stringere de fonduri pentru campania electorala in California. El ar putea participa la acesta

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Maia Sandu participa la Summitul pentru pace din Elveția: „Vrem ca copiii sa se joace nu sa fie rapiți, iar poporul sa-și poata decide propria soarta”

13:36, 16.06.2024 - Președinta țarii, Maia Sandu impreuna cu liderii din 100 de țari participa la Summitul pentru pace in Ucraina, alaturi de Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski și Președinta Elveției, Viola Amherd.

Un oficial ucrainean la Beijing indeamna China sa participe la “Summitul pentru Pace”

19:55, 05.06.2024 - Un oficial al ministrului ucrainean de Externe a vizitat China și a indemnat-o sa trimita o delegație la Summitul privind Ucraina, planificat pentru luna aceasta in Elveția, in speranța aparenta ca mai este posibil sa convinga China sa participe, scrie Reuters. Rusia nu a fost invitata sa participe…

Ucraina saluta participarea „importanta” a vicepresedintei americane Kamala Harris la summitul de pace din Elveția

12:11, 05.06.2024 - Ucraina a salutat miercuri anuntul Washingtonului privind participarea vicepresedintei americane Kamala Harris la summitul pentru pace in Ucraina, ce ar urma sa aiba loc la mijlocul lui iunie in Elvetia, informeaza AFP.

China il acuza pe Zelenski de minciuna: 'Nu este stilul diplomatiei chineze!'

20:10, 03.06.2024 - China a dezmintit luni faptul ca „face presiuni'' asupra anumitor tari pentru ca acestea sa nu participe la Summitul privind pacea din Ucraina, ce va fi organizat in Elvetia, asa cum a afirmat presedintele ucrainean la finalul saptamanii trecute.

Joe Biden nu merge la „Summitul pentru Pace” in Ucraina, gazduit de Elvetia

18:50, 03.06.2024 - Președintele american Joe Biden nu va participa la „Summitul pentru Pace” in Ucraina, care va fi gazduit de Elvetia la jumatatea acestei luni. Casa Alba a anunțat ca la acest summit va participa vicepreședintele Kamala Harris.

Ar fi umilința suprema pentru Ucraina: Biden 'rateaza' summitul de pace din Elveția (surse Bloomberg)

18:16, 24.05.2024 - Președintele american Joe Biden va rata probabil „summitul pentru pace” global din Elveția, deoarece se suprapune cu evenimentul sau de strangere de fonduri pentru campanie, care va avea loc in California, scrie Bloomberg, citand surse.

Biden se va intilni cu Erdogan

10:55, 26.04.2024 - Președintele turc Recep Tayyip Erdogan se va intilni cu președintele american Joe Biden la Casa Alba pe 9 mai. Informația este relatata de RBC-Ucraina cu referire la Bloomberg. Publicația a fost informata despre aceasta intilnire de surse proprii familiare cu acest subiect. {{739231}}Cu citeva zile…

Bloomberg: China furnizeaza Rusiei imagini din satelit pentru atacurile din Ucraina

11:55, 07.04.2024 - SUA ii avertizeaza pe aliați ca Beijingul și-a intensificat sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informații geospațiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg.„Pe fondul semnelor de integrare militara intre cele doua țari, China a furnizat Rusiei imagini…


Ce parere ai despre aceasta stire?