Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MECI DE BARAJ CSM Olimpia – CSM Sighet, un meci de baraj pentru Liga 2

Publicat:
MECI DE BARAJ CSM Olimpia – CSM Sighet, un meci de baraj pentru Liga 2

CSM se afla in fața unui meci foarte important, cel cu CSM Sighet, meci care va decide a doua echipa din serie care va participa la barajul pentru promovarea in Liga 2.  The post MECI DE BARAJ CSM Olimpia – CSM Sighet, un meci de baraj pentru Liga 2 first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

MECI Victoria Carei – Olimpia MCMXXI 2-5

14:40, 27.05.2024 - Rezultat surprinzator, care te pune pe ganduri, la Carei in meciul dintre CSM Victoria și SC Olimpia Satu Mare MCMXXI din ultima etapa din Liga 3.  The post MECI Victoria Carei – Olimpia MCMXXI 2-5 first appeared on Informatia Zilei .

SPORT SATMAREAN Handbalistele de la CSM Olimpia s-au calificat la turneul final

20:36, 21.05.2024 - In ultima etapa a Grupei Valorice 4, din cadrul Campionatului Național junioare 2, la handbal feminine, CSM Olimpia Satu Mare a caștigat .... The post SPORT SATMAREAN Handbalistele de la CSM Olimpia s-au calificat la turneul final first appeared on Informatia Zilei .

FOTBAL SATMAREAN SCM Zalau – CSM Olimpia Satu Mare, meci derby in seria 10 din Liga 3

18:05, 10.05.2024 - Vineri, la Zalau, CSM Olimpia Satu Mare va juca un nou meci important in acest final de sezon impotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din intreaga Liga a 3-a. The post FOTBAL SATMAREAN SCM Zalau – CSM Olimpia Satu Mare, meci derby in seria 10 din Liga 3 first appeared on Informatia Zilei .

MECI DE FOTBAL O victorie, un egal și o infrangere pentru echipele satmarene din Liga 3

08:05, 08.05.2024 - In etapa intermediara de ieri, din cele trei echipe satmarene din Liga 3 fotbal doar una singura, CSM Olimpia Satu Mare a reușit sa caștige, scor 2-0, in fața echipei Crișul Santandrei. The post MECI DE FOTBAL O victorie, un egal și o infrangere pentru echipele satmarene din Liga 3 first appeared on…

SPORTIVI SATMARENI Satmareanca Paula Paștiu a cucerit titlul de campioana a Romaniei la judo

12:05, 30.04.2024 - Sportivii secției de judo de la CSM Olimpia Satu Mare au participat la sfarșitul saptamanii trecute la doua competiții importante, una cu caracter național și a doua cu caracter internațional. The post SPORTIVI SATMARENI Satmareanca Paula Paștiu a cucerit titlul de campioana a Romaniei la judo first…

MECI DE FOTBAL CSM Olimpia și Olimpia MCMXXI joaca sambata acasa, Victoria Carei merge la Sighet

11:10, 22.03.2024 - Vineri și sambata, se disputa ultima etapa a sezonului regular din Liga 3 la fotbal. Doua din cele trei reprezentante ale județului nostru in acest eșalon,... The post MECI DE FOTBAL CSM Olimpia și Olimpia MCMXXI joaca sambata acasa, Victoria Carei merge la Sighet first appeared on Informatia Zilei…

VIDEO - EXCLUSIV Explicații oficiale in Postul Paștelui la Manastirea Ucraineana Ruscova. Ce s-a intamplat de fapt (actualizare)

16:10, 17.03.2024 - Au fost explicații astazi la Manastirea Ucraineana ”Nașterea Sf. Ioan Botezatorul” din Ruscova. O parte dintre enoriași au asistat astazi rabdatori la slujba de duminica savarșita de protopopul din Sighet. La finalul acesteia insa o parte dintre oamenii au rabufnit. The post VIDEO - EXCLUSIV Explicații…

L-ați vazut? Ioan Birici (63 ani) din Sighet este cautat de familie și poliție

13:50, 17.03.2024 - Un barbat in varsta de 63 de ani a disparut fara urma de la domiciliu. Familia susține ca ultima data a fost vazut in zona numita Campul Negru din Sighet. The post L-ați vazut? Ioan Birici (63 ani) din Sighet este cautat de familie și poliție first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?