Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maximus, fiul Adrianei Bahmuțeanu, și-a sărbătorit ziua de naștere. Care este cel mai mare regret al vedetei: “Nu am reușit să-i ofer…”

Publicat:

Maximus, fiul Adrianei Bahmuțeanu, și-a sarbatorit ziua de naștere și a implinit varsta de 16 ani. Vedeta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, insa cu toate acestea Adriana Bahmuțeanu a marturisit ca are un regret foarte mare, dar vor depași impreuna toate momentele dificile.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Star Matinal. Cum și-a sarbatorit Oana Roman ziua de naștere. Vedeta a fost surprinsa de una dintre prietenele ei: „S-a ocupat de tot”

10:30, 15.04.2024 - Oana Roman a implinit sambata 48 de ani, iar vedeta a fost surprinsa de la primele ore ale zilei cu daruri și flori de la oamenii dragi. Una dintre prietenele ei a spus ca o invita la un gratar, dar, de fapt, i-a pregatit o petrecere restransa, cu ocazia zilei ei de naștere.

Anastasia Soare, imagini senzație de la petrecerea lui Paris Hilton. Vedeta internaționala și-a sarbatorit ziua de naștere / FOTO

13:35, 20.03.2024 - Paris Hilton și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a implinit 43 de ani. A organizat o mare petrecere de la care nu a lipsit nici Anastasia Soare. „Regina sprancenelor” are o relație apropiata cu vedetele de la Hollywood și a fost alaturi de Paris Hilton, de ziua ei de naștere.

Știrile Antena Stars. Oana Lis iși sarbatorește ziua de naștere! Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari: „Am fost puțin trista” / VIDEO

21:20, 19.03.2024 - Oana Lis are motive sa radieze de bucurie! Vedeta iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Cum a reușit Viorel Lis sa o faca sa uite de suparari. Ce a marturisit soția fostului primar, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Știrile Antena Stars. Anița Condescu, amenințata de soț. Vedetei ii este interzis sa-și vada copilul și nu mai știe nimic de el: ”S-a emis ordin de protecție” / VIDEO

17:25, 29.02.2024 - Anița Condescu trece prin momente de coșmar dupa ce copilul ei a fost luat de la școala, in urma cu o zi și nu mai știe nimic despre el. Vedeta considera ca soțul ei este vinovat, mai ales ca a cerut emiterea unui ordin de restricție impotriva sa.

Star Matinal. Adriana Bahmuțeanu, terorizata de primul soț. Barbatul i-a pus pistolul la tampla vedetei: „Preferam sa mor” / VIDEO

13:51, 23.02.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a gasit puterea și a vorbit despre momentele in care a fost traumatizata de primul ei soț. Vedeta susține ca barbatul nu a mai ținut cont de nimic și i-a pus pistolul la tampla. Bruneta a trecut prin clipe de coșmar din cauza relației toxice pe care a avut-o.

Știrile Antena Stars. Cum arata bucataria de lux a Elei Craciun. Vedeta s-a mutat de curand in casa visurilor sale: "Mi-am dorit-o din tot sufletul..." / VIDEO

16:00, 16.02.2024 - Ela Craciun s-a mutat in casa visurilor sale. Cum arata bucataria de lux a vedetei, proiectata dupa ultimele tendințe. Echipa Știrilor Antena Stars a prezentat imagini spectaculoase din vila de zeci de mii de euro a vedetei.


Ce parere ai despre aceasta stire?