Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mats Wilander a analizat relația Halep – Cahill. ”Între ei există încredere 100%”

Publicat:

a analizat relația Halep – Cahill. crede ca australianul și liderul WTA se compleaza excelent:  ”Nu e atat de ușor sa comentez relația dintre ei doi insa cred ca e una ok. Bineințeles ca Darren a ajutat-o foarte mult, pentru ca daca el nu ar fi fost in preajma sa, ea nu și-ar fi imbunatațit atat de mult stilul de joc. Darren este o mare parte din rutina ei zilnica, in timp ce el trebuie sa o țina mereu calma și motivata, in direcția buna și pentru lucrurile care merita cu adevarat. Cateodata, ea devine foarte frustrata ca nu caștiga meciuri deși el pare ca vede…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Halep ofera Romaniei o lecție amara: cum a platit pentru ca a facut din țanțar armasar

07:16, 30.05.2024 - Cand era pe val in lumea tenisului și cu șanse mari de a-și trece in palmares o performanța istorica, Simona a dat cu piciorul, cu o nonșalanța incredibila, la o oportunitate cu care, foarte probabil, nu se va mai intalni niciodata.

„Fara wild-carduri pentru dopați!“: precedentul care spulbera speranțele lui Halep de a juca la French Open

07:15, 08.05.2024 - Romania așteapta decizia francezilor privind includerea lui Halep pe tabloul Roland Garros. Istoricul intrecerii pariziene ne arata insa ca, in trecut, sportivii aflați in situația Simonei au fost ocoliți de organizatori.

Bianca Iordache se pregatește de naștere! Relația dintre ea și tatal copilului sau s-a imbunatațit: ”Ește tot ce și-a dorit vreodata”

22:55, 01.05.2024 - Bianca Iordache se pregatește de naștere. Bruneta este pe ultima suta de metri cu pregatirile, dar am aflat și in ce relații este cu tatal fetiței sale. Declarații exclusie despre cea mai frumosa perioada din viața ei.

Simona amana revenirea. Halep a inceput o noua perioada de pregatire, „spartana”

06:26, 26.04.2024 - Entuziasmul afișat dupa aflarea verdictului Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne s-a mai domolit. Experimentul de la Miami i-a aratat ca este departe de o forma sportiva apropiata de rivalele din circuit. Cele 19 luni de absența din turnee și-a

Halep, incapațanarea costa: cum platește Simona prețul dupa ce l-a ignorat pe Ion Țiriac

08:35, 23.04.2024 - Halep (32 de ani, 1.150 WTA) a ignorat sfatul lui Țiriac (84 de ani), fost jucator și manager de nivel inalt, in privința gestionarii revenirii pe teren. Din pacate, constanțeanca a luat o decizie foarte proasta.

Știrile Antena Stars. Vlad Gherman și Oana Moșneagu au facut terapie de cuplu la inceputul relației. Cum i-a ajutat pe cei doi in relația lor: „Ne-am dat seama ca...”

18:40, 11.04.2024 - Vlad Gherman și Oana Moșneagu sunt impreuna de doi ani și jumatate, iar in urma cu aproape o saptamana, s-au casatorit civil și se pregatesc de nunta, eveniment care va avea loc in luna iunie. Actrița spune ca au apelat la terapie de cuplu la inceputul relației și așa au reușit sa transforme chimia…

Halep a impresionat-o pe Paula Badosa! Ce anticipeaza jucatoarea din Spania pentru parcursul Simonei

11:01, 20.03.2024 - Halep a pierdut primul meci de la revenirea pe teren in fața Paulei Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6, in turul 1 al turneului WTA1000 de la Miami, iar jucatoarea din Spania a vorbit la superlativ despre Simona la conferința de presa. Iberica a fost surprinsa de jocul prestat de fostul lider WTA și este convinsa…

Interviu tulburator despre cazul Halep: „Simona e victima intențiilor malițioase ale ITIA!“ EXCLUSIV

07:17, 07.03.2024 - Avocatul Cristian Cernodolea, un bun cunoscator al spețelor sportive, a explicat cum Simona a stat un an și jumatate in afara tenisului din cauza unei organizații care a aparut cu scopul de a asigura integritatea tenisului, dar a ajuns sa distruga cariere pe baza unor probe dubioase.


Ce parere ai despre aceasta stire?