Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Măsuri de apărare împotriva incendiilor la recoltarea cerealelor. ISU Ialomiţa: Utilajele trebuie revizuite din timp

Publicat:

Atat in perioada de pregatire, cat si pe timpul desfasurarii campaniei agricole de vara, este necesar a se actiona responsabil, astfel incat intreaga recolta de cereale paioase sa fie adunata cu grija, fara pierderi si in cel mai scurt timp sa ajunga la adapost, avertizeaza specialistii de la ISU Ialomita.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dupa modelul Veneției, un oraș din Elveția va lua masuri impotriva supraturismului

07:50, 27.05.2024 - Un oraș dintr-o vale a regiunii muntoase foarte populare din Berna Superioara din Elveția, urmeaza modelul Veneției și pune taxe de intrare turiștilor care vor sa viziteze orașul, scrie digi24.ro .

SUA amenința cu masuri impotriva Georgiei dupa legea privind „influența straina”: „Iese direct dintr-un manual al Moscovei”

08:11, 23.05.2024 - Statele Unite examineaza "masuri" de retorsiune dupa ce Georgia a votat o lege controversata privind "influenta straina", a afirmat miercuri seful diplomatiei americane, Antony Blinken, fara a dezvalui care sunt acestea, noteaza AFP, preluata de hotnews.ro .

Bloomberg: Consilierii lui Trump iau in considerare masuri impotriva țarilor care doresc sa abandoneze dolarul

03:51, 26.04.2024 - Agenția, citand surse, raporteaza ca printre opțiunile posibile se numara introducerea de masuri de control al exporturilor, amenzi, precum și taxe pe operațiunile valutare și tarife „preferențiale”.

ISU Iasi:Masuri de prevenire a incendiilor cu ocazia Floriilor, premergator si pe timpul Sarbatorilor Pascale

15:50, 23.04.2024 - COMUNICAT DE PRESA NR. 35Masuri de prevenire a incendiilor cu ocazia Floriilor, premergator si pe timpul Sarbatorilor Pascale In contextul manifestarilor religioase prilejuite cu ocazia Floriilor, premergator si pe timpul Sarbatorilor Pascale, personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Mihail…

ISU Ialomita:Biciclistul accidentat a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Slobozia

09:50, 08.04.2024 - Nr.14 din 08 aprilie 2024 BULETIN INFORMATIV Pompierii ialomiteni au fost prezenti la datorie 24 de ore din 24 pentru interventia imediata la solicitarile cetatenilor si gestionarea optima a situatiilor de urgenta, produse la nivel local.Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, aigurarea masurilor…

ISU Iasi:Masuri de prevenire a incendiilor cu ocazia Pastelui Catolic

12:25, 29.03.2024 - COMUNICAT DE PRESA NR. 28Masuri de prevenire a incendiilor cu ocazia Pastelui Catolic In contextul manifestarilor religioase prilejuite de luminatele sarbatori catolice, personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Mihail Sturdza al Judetului Iasi vor actiona pentru prevenirea, monitorizarea…

Ministrul belgian al Sanatații solicita UE sa ia mai multe masuri impotriva fumatului

18:55, 27.03.2024 - UE are nevoie de mai multe inițiative pentru a combate consumul de tutun și pentru a crea un mediu sanatos axat pe prevenire, a declarat Frank Vandenbroucke, ministrul belgian al Sanatații, scrie Euronews. “Aș dori sa le spun celor din industria tutunului:

Amenzi de peste 132 de mii de lei aplicate de ISU Vrancea pe linia apararii impotriva incendiilor și protecției civile

00:05, 13.03.2024 - Compartimentul Informare si Relatii Publice al ISU Vrancea – Activitați de pregatire a populației și de prevenire a situațiilor de urgența desfașurate in luna februarie 2024:         La nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgența „Anghel Saligny” al județului Vrancea, in luna februarie au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?