Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mașini de minerit bitcoin de contrabandă, depistate într-un microbuz, la vama Leușeni

Publicat:

Mașini de minerit bitcoin, nedeclarate la controlul vamal, au fost depistate intr-un microbuz, la vama Leușeni.Maxi-taxiul se deplasa din Germania spre , fiind condus de un conațional, in varsta de 40 ani.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Produse injectabile de contrabanda, depistate la vama Leușeni: Un moldovean aducea marfa din Marea Britanie

10:11, 25.04.2024 - Un lot comercial de preparate injectabile, cosmetice și suplimente, depistate tainuite in scopul transportarii ilicite, intr-un microbuz care se deplasa din Marea Britanie. Pe caz este documentat un moldovean cu varsta de 41 de ani.

Copiii lui Harry Kane sunt bine dupa ce au fost raniți intr-un accident cu trei mașini in Germania

13:45, 12.04.2024 - Copiii lui Harry Kane ar fi „bine" dupa ce au fost transportați de urgența la spital cu rani minore in urma unei coliziuni intre trei mașini in Germania. Accidentul a avut loc luni seara, in jurul orei locale 17.15, in Bavaria, in apropiere de Munchen, potrivit mediafax.

Reuters: Tesla produce in Germania mașini cu volanul pe dreapta pentru a le exporta in India

18:40, 04.04.2024 - Tesla a inceput productia de masini cu volanul pe dreapta (RHD) la fabrica sa din Germania, pentru a le exporta anul acesta in India, au declarat pentru Reuters surse care au dorit sa-si pastreze anonimatul, ceea ce indica o posibila intrare pe a treia mare piata auto din lume, noteaza Agerpres.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Vameșii au descoperit produse cosmetice de contrabanda

14:51, 25.02.2024 - Funcționarii postului vamal Palanca in conlucrare cu inspectorii din cadrul Centrului Chinologic al Serviciului Vamal, urmare a controlului unui mijloc de transport ce se deplasa din Ucraina spre Republica Moldova, au gasit in bagajul unei pasagere, ascunse mai multe produse pentru cosmetologie. Documentata…

Mașini, blocate la Leușeni: Serviciul Vamal recomanda șoferilor sa aleaga alte puncte de trecere a frontierei

12:55, 23.02.2024 - Serviciul Vamal recomanda calatorilor și transportatorilor care planifica sa traverseze granița cu Republica Moldova, sa opteze pentru punctele de trecere a frontierei Sculeni, Costești sau Leova-Bumbata, dupa ce fermierii au blocat, cu tractoarele, traseul Leușeni.

Fragmente de drona depistate in zona de frontiera dintre Republica Moldova si Ucraina (GALERIE FOTO)

21:11, 17.02.2024 - Alte fragmente de drona au fost depistate in zona de frontiera moldo ucraineana. Politia de Frontiera anunta ca astazi, 17 februarie 2024, in jurul orei 16:40, in apropierea localitatii Etulia Noua, raionul Vulcanesti, au fost identificate alte fragmente ale unei drone, asemanatoare celei de tip " 2.…

Contrabanda cu ceai la Aeroportul Chișinau

11:15, 29.01.2024 - A incercat sa introduca ilicit in Republica Moldova un lot comercial de ceai, dar vameșii de la Aeroport i-au zadarnicit tentativa Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Aeroport Internațional Chisinau, in cadrul controlului bagajelor pasagerilor de la ruta Istanbul – Chisinau.…


Ce parere ai despre aceasta stire?