Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mașina Vicăi Blochina, lovită de un camion. Bolidul său de lux a fost puternic avariat

Publicat:

Dimineața nu a inceput deloc bine pentru . Cunoscuta vedeta s-a trezit cu mașina sa de lux puternic avariata. Vinovat pentru toate cele intamplate e un șofer de pe un camion. Acesta nu a pastrat distanța laterala și s-a apropiat mult prea tare de autoturism.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cutremur puternic a zguduit Taiwanul, sambata dimineața: Ce magnitudine a avut

12:35, 27.04.2024 - Un cutremur de magnitudinea 6,1 a avut loc sambata dimineata (ora locala) in Taiwan, anunta Agentia meteorologica taiwaneza, fara sa declanseze o alerta de tsunami pe insula, care a fost zguduita luni si marti de numeroase seisme, relateaza AFP, transmite digi24.ro .

Incendiu puternic, sambata dimineața, pe plaja din Corbu, Constanța

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineața pe plaja din Corbu, județul Constanța. Focul s-a manifestat la o terasa, langa campingul de rulote, pe o suprafața de aproximativ 1.000 de metri patrați, informeaza Mediafax.

Ghinion pentru un șofer din capitala: Acesta și-a gasit bolidul devastat de hoți

12:56, 22.03.2024 - Dimineața nu prea reușita pentru proprietarul unui BMW X5. Acesta și-a parcat mașina pe bulevardul Dacia, iar a doua zi a gasit-o vandalizata. In urma cercetarilor s-a stabilit ca hoții au sustras mai multe bunuri, dar și tehnica auto.

Ploi și vant puternic in intreaga tara, pana miercuri dimineata. Vreme inchisa și ploi anunțate și in București

07:55, 12.03.2024 - Intreaga tara se afla de marti pana miercuri dimineata, 13 martie, sub o informare meteo de ploi si intensificari ale vantului. Potrivit meteorologilor, ploua in special in estul țarii, unde rafalele vantului ating viteze de pana la 55 km/h.ANM a emis o atenționare de ploi și vant puternic pentru toata…

Ploi și vant puternic in toata țara. O informare meteo de vreme rea a intrat in vigoare in aceasta dimineața

07:50, 12.03.2024 - Ploile și vantul puternic cuprind toata țara. In urma cu puțin timp a intrat in vigoare o informare meteo de vreme rea. Meteorologii anunța precipitații abundente și rafale de vant de pana la 55 de kilometri pe ora.

Liviu Varciu și-a ieșit din minți atunci cand și-a gasit mașina lovita in fața casei. Cum arata bolidul de lux dupa ce a fost avariat. „Anunț poliția”

10:40, 26.02.2024 - Liviu Varciu s-a enervat la culme cand ieri dimineața și-a gasit bolidul avariat. Cel care i-a lovit mașina a fugit de la fata locului, iar actorul a postat un clip pe Instagram in care marturisește ca va anunța poliția daca cel care i-a accidentat mașina nu se prezinta la el.Liviu Varciu a publicat…

Șofer roman de camion in Italia, a lovit mortal un elev și a fugit de la locul accidentului

23:15, 24.02.2024 - Un tragic incident a avut loc vineri dimineața, 23 februarie, puțin dupa ora 7:00 dimineața, la Bussana (Sanremo), cand un elev de 17 ani a fost lovit mortal de un camion cu numar de inmatriculare romanesc. Șoferul a fugit de la locul accidentului. Incidentul s-a petrecut in apropierea rampei de acces…

Vant puternic in Dobrogea / Cod galben pana marți dimineața, cu rafale de pana la 60 km/h

12:50, 05.02.2024 - Dobrogea a intrat sub cod galben de vant, valabil pana marți, la ora 10:00. In intervalul menționat, in Dobrogea, vantul va prezenta intensificari locale și temporare, cu viteze in general de 55 – 60 km/h, transmite Primaria Constanța. Vantul va continua sa bata puternic și in perioada urmatoare, astfel…


Ce parere ai despre aceasta stire?