Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marți seara, Chefi la cuțite a fost lider de audiență

Publicat:

Seara de marți a fost seara Chefilor la cuțite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiența la nivelul publicului comercial și la nivelul publicului din mediul urban. , cea de-a do...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Prima amuleta din sezonul 13, folosita de Alexandru Sautner. Ce le-a cerut celorlalte doua echipe: „Merit!” / VIDEO

22:05, 23.04.2024 - Ediția din aceasta seara, de pe data de 23 aprilie 2024, a emisiunii Chefi la cuțite de la Antena 1 a adus multe emoții pentru telespectatori! Prima amuleta din sezonul 13 a fost folosita de Alexandru Sautner. Iata ce le-a cerut celebrul chef celorlalte doua echipe din competiție!

Aseara, la Antena 1, cea de-a zecea gala Te cunosc de undeva!, lider de audienta pe toate segmentele de public

10:01, 21.04.2024 - Aventura transformarilor a continuat aseara la Antena 1, cu personaje pe masura concurentilor, muzica live și multa voie buna. Cea de-a zecea gala a celui de-al 20-lea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! a fost caștigata aseara de catre Jo si Liviu, cu o super transformare si o piesa in limba finlandeza.

Incident bizar, la o lansare de candidat. Declarația cu care un lider PSD a șocat audiența: Romania condusa de Ciolacu se prabușește!

12:40, 12.04.2024 - ”E bine ca mai puteți rade! Intr-o țara care se prabușește, și rasul e un artificiu care ne da optimismul necesar!”, le-a spus colegilor Ion Minzina.Jurnaliștii de la semnal-ag.ro noteaza insa ca, in ultimele trei mandate PSD, Argeșul s-a prabușit patru locuri in topul economic al județelor țarii. 

Meciul Columbia - Romania, transmis aseara de Antena 1, lider detasat de audienta

13:05, 27.03.2024 - Amicalul Columbia – Romania, incheiat aseara 3-2 pe Estadio Metropolitano, a fost urmarit ȋn direct la Antena 1 de aproape 1.8 milioane de telescpectatori. Partida tricolorilor condusi de Edi Iordanescu s-a impus aseara ca lider detasat de audienta, la nivelul tutror categoriilor de public.

Reacții dure dupa premiera „Chefi la cuțite” cu noii jurați. Ce i-a deranjat pe fanii emisiunii: „Sa va fie rușine. Nu știți ce sa mai faceți pentru audiența”

10:10, 19.03.2024 - Reacții dure au aparut in mediul online imediat dupa premiera „Chefi la cuțite”, sezonul 13, care a avut premiera ieri seara, la Antena 1. Fanii au comentat dupa ce jurații DUmitrescu, Scarlatescu și Bontea au fost inlocuiți cu Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki, Orlando Zaharia și Ștefan Popescu.…

Alexandru Sautner, juratul Chefi la cuțite care a gatit pentru Michael Schumacher: „Am avut satisfacția de a vedea multe VIP-uri”

12:40, 07.03.2024 - Noul sezon Chefi la cuțite, care va avea premiera maraton la Antena 1 pe 18, 19 și 20 martie, de la 20:30, ii aduce in rolurile de jurați pe Chef Richard Abou Zaki, Chef Alexandru Sautner, Chef Ștefan Popescu și Chef Orlando Zaharia.

Richard Abou Zaki de la „Chefi la cuțite” a gatit pentru Regina Elisabeta a II-a: „Ajunsesem la 3 metri de ea”

12:46, 05.03.2024 - Chef Richard Abou Zaki, juratul de la „Chefi la cuțite”, a dezvaluit ca a gatit pentru Regina Elisabeta a II-a. Bucatarul considera aceasta intamplare ca fiind cel mai emoționant moment din intreaga lui cariera.Chef Richard Abou Zaki, unul dintre cei patru jurați ai noului sezon Chefi la cuțite, care…

Cum arata Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite cand avea 6 ani. Cat de mult s-a schimbat cunoscutul bucatar / FOTO

17:56, 13.02.2024 - Rikito Watanabe de la Chefi la cuțite posteaza destul de des fotografii de pe vremea cand era copil. Așa a facut și de aceasta data, moment in care a facut publica, pe internet, o imagine cu el de cand avea varsta de doar șase ani. Iata cat de mult s-a schimbat asistentul emisiunii de gatit de la Antena…


Ce parere ai despre aceasta stire?