Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Roman a răspuns la întrebarea dacă se va căsători cu bărbatul alături de care are acum o relație. Toți au așteptat vestea

Publicat:

, fosta concurenta de la Mireasa, sezonul 3, si caștigatoarea marelui premiu alaturi de , și-a refacut viața și traiește acum o frumoasa poveste de iubire. Susținatorii sai au fost curioși sa afle daca ea are de cand sa se recasatoreasca, iar raspunsul nu a intarziat sa apara.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa, sezonul 9. Valentin i-a povestit Elenei despre o fosta relație. Ce detalii a scos la iveala tanarul

13:30, 05.05.2024 - Valentin a facut confesiuni neașteptate in fața Elenei despre viața amoroasa din trecut. Concurentul din sezonul 9 Mireasa a oferit detalii neștiute despre o fosta relație, iar tanara l-a ascultat cu mare atenție.

Maria Roman de la Mireasa, noi declarații dupa ce s-a spus ca soțul ei a fost arestat in Germania! Tanara il daduse disparut: ”Noi am vrut doar sa-l cautam”

11:15, 25.04.2024 - Dupa ce in urma cu o saptamana, Maria Roman, fosta concurenta de la Mireasa, anunța ca soțul ei a disparut in timp ce se intorcea in Romania, din Franța, iata ca ulterior s-a spus ca acesta ar fi fost gasit, mai exact ar fi fost arestat in Germania. Reporterii Spynews.ro au incercat sa ia legatura cu…

Mireasa sezon 9, 18 aprilie 2024. Adriana a marturisit ca nu are sentimente puternice pentru Albert: „S-a rupt cunoașterea?”

15:45, 18.04.2024 - Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.Adriana i-a marturisit lui Albert ca nu are sentimente puternice pentru el, astfel incat sa doreasca sa intre intr-o relație cu el.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce se intampla intre Adriana și Albert. Ce relație au in prezent cei doi concurenți: "Ne-am apropiat..."  / VIDEO

20:55, 16.04.2024 - La petrecerea de zilele trecute, Albert s-a apropiat de Adriana. Cei doi concurenți se afla, din nou, in cunoaștere. Ce au declarat cand au fost intrebați de prezentatoarea emisiunii, Gabriela Cristea, ce fel de relație au in prezent.

Mireasa sezon 9, 21 martie 2024. Laura și Cristian trebuie sa dovedeasca faptul ca nu au avut o relație in afara casei

16:55, 21.03.2024 - Dupa ce Laura a recunoscut ca ea și Cristian au vorbit inainte sa fie concurenți la Mireasa, cei doi au fost rugați sa arate conversația din telefon. Laura a pus la dispoziție telefonul, doar ca nu avea mesajele. Telefonul lui Cristian era acasa și a fost adus de tatal lui.

Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, pas important in relație! Cum sunt susținuți cei doi de doamna Anina: „Suntem mandri” / VIDEO

14:40, 23.02.2024 - Bia și Robert de la Mireasa, sezonul 8, au facut un pas important in relație. Cum ii susține doamna Anina in prezent pe cei doi tineri indragostiți. Ce au marturisit cei trei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Mireasa sezonul 8. Are Madi o relație cu Horia? Cum raspunde tanara și ce spune despre o posibila impacare cu Sergiu

13:30, 17.02.2024 - Madi a fost intrebata care e statusul ei amoros dupa ce s-a desparțit de Sergiu. Internauții au fost curioși daca aceasta are o relație cu Horia, dupa ce numele lui a fost menționat de mai multe ori dupa ce s-a aflat ca finaliștii sezonului 8 nu mai formeaza un cuplu.

Mireasa. Direct din culise. Antonia, surpriza de proporții, in urma conflictului dintre ea și Andrada. Ce i-au trimis susținatorii / VIDEO

14:36, 08.02.2024 - Antonia a trecut prin momente tensionate, in ediția de aseara de la Capriciile iubirii, atunci cand a decis sa plece din platou. Astazi, concurenta s-a trezit cu o surpriza, la Mireasa. Direct din culise, atunci cand Raluca Preda i-a spus ca a primit un cadou din partea fanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?