Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Margot Wallstrom mărturisește 'experiența' unei hărțuiri sexuale 'la cel mai înalt nivel politic'

Publicat:

Șefa diplomației suedeze, , a dezvaluit miercuri ca a 'trait experiența' unui incident de harțuire sexuala 'la cel mai inalt nivel politic', ea alaturandu-se pe pagina de Facebook campaniei cu hashtag-ul #metoo, care incurajeaza femeile sa depuna marturie despre astfel de cazuri, transmite AFP.

Fara a confirma un incident survenit în timpul unei reuniuni cu lideri europeni și relatat de un jurnalist într-o carte de memorii, afirma ca a fost victima a harțuirii sexuale chiar în exercițiul funcției sale.

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

STUDIU: Increderea managerilor romani in economie, la cel mai inalt nivel din ultimii patru ani

15:36, 16.05.2024 - Increderea managerilor romani in economie a ajuns la 52,5, cea mai mare valoare din ultimii patru ani, conform celui mai recent studiu Confidex. Cele mai optimiste sunt companiile din servicii, iar pe locul doi se afla cele din IT, scrie news.ro.

Antrenorul lui Real Madrid il contrazice pe Thomas Tuchel, dupa golul anulat lui Bayern: „Un arbitru de nivel inalt”

11:01, 09.05.2024 - Real Madrid s-a calificat in finala Champions League, dar victoria cu Bayern Munchen a fost umbrita de faza din prelungiri, cand bavarezii au trimis mingea in poarta, dupa ce asistentul semnalizase ofsaid.

Clotilde Armand șocheaza din nou: "Sunt linșata pentru reformele luate". Primarița de la Sectorul 1 susține ca este persecutata la ordin politic

11:40, 10.04.2024 - Clotilde Armand spune ca este linșata dupa ce a facut reforme și a transformat sectorul 1 intr-o bijuterie administrativa. Primarița rezist, care este inculpata intr-un dosar de incompatibilitate, susține ca este persecutata la ordin politic. In același timp, Armand a uitat sa curețe strazile de gunoaie…

Vizita la nivel inalt in PSD: Comisarul european pentru Munca a prezentat detalii despre salariul minim european

19:15, 07.04.2024 - Comisarul european pentru Munca, Nicolas Schmit, candidatul socialiștilor europeni pentru președinția Comisiei Europene, a purtata discuții cu oficialii din Ministerul Muncii, pe tema salariului minim la nivel european.

Nicoleta Pauliuc, apel pentru susținerea candidaturii lui Klaus Iohannis la NATO: "Romania conteaza la nivel inalt"

22:16, 12.03.2024 - Președinta Comisiei de Aparare a Senatului, Nicoleta Pauliuc, a declarat ca sustine candidatura lui Klaus Iohannis la sefia NATO si face un apel la institutiile relevante ale statului roman sa sustina acest demers.

Adina Valean: Presedintele Iohannis are toate sansele pentru o functie la nivel european

13:35, 09.03.2024 -   Adina Valean, comisarul european pentru Transporturi, a fost intrebata in emisiunea Insider politic, difuzata sambata la Prima TV, ce sanse are presedintele Klaus Iohannis sa obtina o functie europeana de rang inalt. ”Eu cred ca are toate sansele. Totusi, domnia sa nu e singur, reprezinta Romania,…

Decizie in instanța pentru o șpaga ”la nivel inalt” in Primaria Alba Iulia. Cui a vrut sa dea mita un proiectant

10:45, 22.02.2024 - Decizie in instanța pentru o șpaga ”la nivel inalt” in Primaria Alba Iulia. Cui a vrut sa dea mita un proiectant Un proiectant care a vrut sa intermedieze o șpaga intre un barbat și doi șefi din Primaria Alba Iulia, a fost condamnat. Barbatul a fost judecat pentru trafic de influența. O decizie a fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?