Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Marea Lojă Feminină a României a împlinit 95 de ani

Publicat:

Fondata la 1 martie 1922 de catre col. Ioan T. Ulic, Marea Loja a Romaniei a lucrat in toata aceasta perioada la si Acceptat. Sarbatorile de anul acesta, desfasurate in contextul general al implinirii a 300 de ani de francmasonerie, au debutat cu unele actiuni specifice la inceputul anului si s-au incheiat in acest weekend.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cornel Tabacaru a implinit 73 de ani. Cum a petrecut afaceristul de ziua lui de naștere: "Am prieteni..." / VIDEO

15:50, 23.05.2024 - Pe data de 22 mai, Cornel Tabacaru a implinit 73 de ani. Afacerisul a declarat, in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Știrile Antena Stars, ca a fost sarbatorit de doua ori. Prima data de familie, iar apoi a avut parte de o petrecere cu prietenii.

In ziua in care se crede ca Kim Jong Un a implinit 40 de ani, nord-coreenii au fost obligati sa-i jure credinta

09:46, 06.05.2024 - Pentru prima data de cand liderul Kim Jong Un a preluat puterea in 2011, nord-coreenilor li s-a cerut sa depuna juraminte de credinta de ziua sa de nastere, a declarat un institut de cercetare sud-coreean, relateaza Reuters.

Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului municipiului Campoina, Alin Moldoveanu

22:15, 02.05.2024 - Alegerea primarului Alin Moldoveanu a fost o mare campioana, cetațean de onoare al Câmpinei, Georgeta Popescu. Astfel, de la 1 mai, Georgeta Popescu este noul consilier personal al primarului Alin Moldoveanu.Georgeta Popescu a acceptat sa ne ofere o scurta declarație privind noul ei loc de munca:…

De ce nu s-a pastrat tradiția regala cu noul portret de ziua Prințului Louis. Micuțul a implinit astazi 6 ani

13:10, 23.04.2024 - Astazi Prințul Louis implinește 6 ani, iar fanii familiei regale așteptau deja publicarea unui nou portret cu micuțul, pentru a marca noua varsta. Se pare ca de aceasta data nu s-a mai respectat tradiția.

Dream Coffee Turda a implinit un an de activitate, iar in week-end va ofera trei meniuri deosebite! Vezi despre ce e vorba!

20:01, 05.04.2024 - Dream Coffee Turda a implinit un an de activitate, iar cu ocazia acestei aniversari speciale, clienții sunt intampinați cu trei meniuri speciale, pentru a sarbatori impreuna primul an de activitate. ”Dragi clienți minunați, cu inimile pline de recunoștința și bucurie, ne indreptam catre voi in aceasta…

(video) Ana Cernicova, decorata de Maia Sandu: „Nu știu daca aș fi acceptat acest titlu din mana altui șef de stat. Mandra de președinta mea”

20:35, 29.03.2024 - Soprana Ana Cernicova a fost decorata cu titlul onorific de „Artist emerit”, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Președinția Republicii Moldova, scrie SHOK.md. Distincția i-a fost inmanata de șefa statului, Maia Sandu.

Marca a alcatuit „11”-le ideal al celor mai talentați tineri fotbaliști care nu au implinit inca 18 ani

12:15, 16.03.2024 - „Fenomenele” Lamine Yamal și Pau Cubarsi sunt doar doua din lunga lista de tineri jucatori pe care Barcelona i-a aruncat in lupta in ultimele sezoane. N-au implinit inca 18 ani, dar cei doi au devenit piese fixe in strategia lui Xavi din acest sezon. Nu sunt insa cazuri izolate, iar Marca a incropit…

Povestea de viața impresionanta a celei mai batrane femei din lume. A implinit 117 ani. Recordul de longevitate atins de Maria a devenit subiect de studiu

12:55, 05.03.2024 - Factorii care influențeaza longevitatea au tot fost studiați inca din cele mai vechi timpuri. Acum, specialiștii vor sa ajunga la noi concluzii, asta dupa ce o femeie a implinit 117. Maria este considerata cel mai batran om din lume.


Ce parere ai despre aceasta stire?