Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MApN: Este un FAKE NEWS că Sisteme de apărare antiaeriană românești se îndreaptă spre granița cu Republica Moldova 

Publicat:

MApN: Este un FAKE NEWS ca Sisteme de aparare antiaeriana romanești se indreapta spre granița cu , afirmația vine dupa ce in spațiul public au aparut astfel de informații  „Sisteme de aparare antiaeriana romanești prezente in anul 2022 la repetițiile pentru Ceremonia militara de Ziua Naționala a Romaniei, prezentate in mod fals ca indreptandu-se [...] The post MApN: Este un FAKE NEWS ca Sisteme de aparare antiaeriana romanești se indreapta spre granița cu   first appeared on Partener TV .

Citeste articolul mai departe pe tvpartener.ro…  

Sursa articol: tvpartener.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iohannis, despre trimiterea de sisteme Patriot in Ucraina: „Este, dupa parerea mea, inacceptabil ca Romania sa ramana fara aparare antiaeriana. Vom gasi o solutie”

08:10, 08.05.2024 - Continue reading Iohannis, despre trimiterea de sisteme Patriot in Ucraina: „Este, dupa parerea mea, inacceptabil ca Romania sa ramana fara aparare antiaeriana. Vom gasi o solutie” at Info real.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina

02:05, 20.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot. De asemenea, mai mulți aliați au anunțat ajutoare individuale suplimentare.STIRIPESURSE.

Acord in NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana pentru Ucraina

20:06, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Acord in cadrul NATO asupra trimiterii de sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina

19:35, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Acord in NATO pentru trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana in Ucraina

18:45, 19.04.2024 - Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de aparare antiaeriana suplimentare in Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anuntat vineri secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, transmit AFP si Reuters.

Exercițiu de aparare a spațiului aerian romanesc

16:35, 18.04.2024 - Un exercitiu intrunit cu termen scurt de notificare, la care vor participa aproximativ 40 de militari cu 15 mijloace tehnice, inclusiv sisteme de supraveghere si aparare antiaeriana, se desfasoara, incepand de joi, in judetul Tulcea. „Sub coordonarea Comandamentului Fortelor Intrunite, aproximativ 40…

Nosatii: Republica Moldova nu iși permite un sistem de aparare antiaeriana

23:00, 21.03.2024 - Republica Moldova nu iși permite un sistem de aparare antiaeriana. Potrivit ministrului Apararii, Anatolie Nosatii, un astfel de sistem ar depași cu mult bugetul anual al armatei. {{732130}}Astfel, din banii pe care ii are, Ministerul Apararii iși indreapta atenția spre alte aspecte, cum ar fi achiziția…

Iranul prezinta doua sisteme de aparare antiaeriana, in plina tensiune in Orientul Mijlociu

11:40, 17.02.2024 - Iranul a prezentat sambata sistemul de aparare antiaeriana cu rachete antibalistice Arman si sistemul de rachete la joasa altitudine Azarakhsh, in plin razboi din Gaza care a crescut tensiunile in Orientul Mijlociu, transmit EFE si dpa.


Ce parere ai despre aceasta stire?