Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mâncărurile care ţin la distanţă răceala. Medic: „Ciorba nu este pentru cei cu anumite boli, este preferabilă supa“

Publicat:

Imunizarea naturala impotriva neplacerilor respiratorii care apar in sezonul rece se obtine consumand cat mai multe fructe si legume.   Gutuile, merele, ciupercile, mazarea sau morcovii nu trebuie sa lipseasca din meniul pentru sezonul rece.    Ciorbele si supele, un aliat de nadejde in perioada rece, pot sa fie consumate zilnic, dupa cum arata nutritionistii. Insa, atentie la afectiunile cu care sunteti deja diagnosticat.   Infectionistul a explicat pentru „Adevarul” ca, in ciuda aportului important de vitamine, unele persoane nu trebuie sa consume ciorbe…

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ai mainile umflate? Boala care se ascunde in spatele acestui simptom: cand trebuie sa mergi la medic

09:45, 08.05.2024 - O tensiune arteriala normala este mai mica de 120/80 mmHg. Orice citire mai mare decat aceasta inseamna mai mult stres asupra arterelor, ceea ce le face mai puțin elastice in timp. Acest lucru poate duce la mai puțin sange care circula prin corpul tau, provocand un atac de cord, un accident vascular…

Ce conține, de fapt, cafeaua 3 in 1. Pericolul ascuns din populara bautura, pe care mulți romani o consuma des

12:36, 29.04.2024 - Cafeaua instant, ușor de pregatit cu doar un strop de apa fierbinte, e departe de a fi cea mai sanatoasa bautura. Fie ca e vorba de celebrele pliculete “3 in 1” sau variantele de cappuccino ori frappe la plic, toate sunt o mare sursa de E-uri. In plus, sortimentele "3 in 1" sunt de obicei pline de zahar…

Nu toata painea cu maia este sanatoasa, avertizeaza un medic specialist. Care este consumul zilnic optim de fibre

15:30, 25.04.2024 - Nutritionistii sunt cu totii de acord ca, in mod normal, consumul regulat de paine din aluat cu maia poate duce la o mai buna sanatate intestinala și la o digestie imbunatațita. Dar trebuie sa fiti atenti de unde o achizitionati.

Medic celebru: 'Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care sufera de boli respiratorii cronice'

18:35, 24.04.2024 - Praful saharian are risc de acutizare la persoanele care sufera de boli respiratorii cronice precum astmul, BPOC, bronsiectazii", a declarat miercuri pentru AGERPRES managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler.

Pateu de casa din ficat de curcan. Secretele rețetei dezvaluite de un medic pasionat al bucatariei

09:10, 12.04.2024 - Un medic pasionat de bucatarie dezvaluie pentru „Adevarul” rețeta de pateu de casa din ficat de curcan. Despre acest preparat spune ca este unul foarte cautat mai ales la evenimente, pentru aperitive.

Adevarul despre soia: cat de sanatoasa este, de fapt, aceasta leguma. Toți romanii o consuma in timpul Postului Paștelui

14:30, 25.03.2024 - Postul Sfintelor Pasti  a inceput pe 18 martie Numit si Postul Mare, este o perioada de postire care precede Praznicul Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.Un produs „salvator” pentru perioadele de post a fost, mereu, soia. In mod normal, aceasta leguma conține proteine, cat și vitamina B, magneziu,…

Pericolul branzeturilor și lactatelor de post, semnalat de Mihaela Bilic: "Deschideți ochii și evitați!"

12:26, 22.03.2024 - Mihaela Bilic a atras atenția asupra unui aspect de mare importanța legat de consumul de branzeturi și lactate vegetale, subliniind pericolul pe care acestea il reprezinta pentru sanatatea noastra. Intr-o postare recenta pe platformele online, reputata nutriționista a lansat un avertisment clar, invitandu-ne…

Adevarul nebanuit despre consumul de cafea: cat trebuie sa consumam pentru o inima sanatoasa

10:35, 13.03.2024 - Un articol din Jurnalul European de Cardiologie Preventiva, din septembrie 2022 spune ca daca bei doar o ceașca de cafea pe zi, vei avea o inima mai sanatoasa și risc general redus de mortalitate.De ce este important acest studiu? Ca și in ceea ce privește cercetarea in nutriție, acest studiu observațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?