Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mama Oanei Zăvoranu a avut o moşie secretă! Primele imagini cu locul pe care l-a ascuns atât de bine

Publicat:

a avut o mosie secreta în judetul Iasi. Oana este mostenitoarea unei averi colosale, dar nu a stiut nimic despre acest loc pe care mama ei l-a ascuns atât de bine.

a facut inventarul lucrurilor pe care le-a detinut mama sa, dar nu a luat în calcul si aceasta mosie din Iasi de care nu s-a stiut nimic pâna acum. Un var de-al Marioarei are un titlu de proprietate pe numele ei si al lui Gigicu.

"Trei hectare si 10 prajini sunt ale ei. Venea aici, dormea aici. Ultima oara a venit prin…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Strada surpata la Slanic Prahova: CJSU cere autoritatilor sa puna la dispozitie studiile geotehnice si geologice facute in oras

12:36, 29.04.2024 - "In urma sedintei Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova din 27 aprilie 2024, prezidata de prefectul Emil Draganescu, referitoare la evenimentul de tasare a terenului si aparitia fisurilor pe strada 23 August din Slanic, s-a solicitat autoritatilor publice si operatorilor economici…

VIDEO Israelul dezvaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranian

19:05, 16.04.2024 - VIDEO Israelul dezaluie imagini din camera secreta a armatei din timpul atacului iranianArmata israeliana a publicat imagini din camera de control a forțelor aeriene israeliene de la sediul subteran al IDF. Primele interceptari ale rachetelor și dronelor iraniene au fost efectuate duminica dimineața.

Soția lui Adi Minune construiește un hotel. A postat primele imagini / VIDEO

20:15, 07.04.2024 - Soția lui Adi Minune nu sta pe ganduri atunci cand iși dorește ceva! Karmen Minune a anunțat pe rețelele de socializare ca mama ei construiește un hotel. Ba chiar mai mult, artista a postat și primele imagini. Iata cum arata localul.

Primele imagini de la locul de veci al lui Marius Țepeliga. Lautarul mort dupa lupta cu o boala grava a fost inmormantat / FOTO

11:15, 18.03.2024 - Marius Țepeliga a murit in urma cu mai bine de o saptamana. In urma cu cateva zile, familia l-a condus pe ultimul drum. Soția și apropiații și-au dorit mai mult ca niciodata discreție in aceasta perioada.

Ce au insemnat primele doua luni pentru Dragușin la Tottenham » Detaliile subliniate de englezi: „L-au vazut și au știut”

19:45, 11.03.2024 - Radu Dragușin a fost prezentat la Tottenham pe 11 ianuarie. Pe 10 martie, stoperul in varsta de 22 de ani a jucat mai mult de o repriza la 4-0 cu Aston Villa, profitand ca puternicul Micky van de Ven e fragil pe termen lung la intensitatea din Premier League și a suferit o noua leziune musculara. La…

Primele imagini de la scandalul monstru din Primaria Jilava VIDEO

17:15, 08.03.2024 - Un alt barbat l-a inregistrat pe primar in timp ce l-a dat afara din birou și l-a batut. Am incercat sa il contactam pe primar pentru un punct de vedere, insa pana la aceasta ora nu am reușit. 

Primele imagini din documentarul despre cariera tumultoasa a lui Ilie Nastase. Ce a spus Rafael Nadal despre celebrul „Nasty”

09:41, 22.02.2024 - Romania a dat sportului mondial nume grele, astazi adevarate legende, printre ele și marele Ilie „Nasty” Nastase. Celebrul regizor Tudor Giurgiu, alaturi de Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu propun o incursiune in viața și cariera marelui Ilie Nastase, iar printre cei care vorbesc despre legenda…

Elisa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Primele imagini cu burtica de graviduța: „Te-am iubit de la inceput” / FOTO

16:30, 17.02.2024 - Elișa Roman, reporterul Xtra Night Show, este insarcinata in 4 luni. Vestea a fost data chiar de ea, prin intermediul rețelelor sociale, acolo unde a postat o serie de poze cu care și-a bucurat urmaritorii. Iata primele imagini cu burtica de graviduța a tinerei!


Ce parere ai despre aceasta stire?