Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mulţi presupuşi jihadişti francezi, reţinuţi de kurzi în Siria

Publicat:

Mai multi francezi, presupusi jihadisti, au fost retinuti recent in nordul Siriei, inclusiv , o figura a jihadului francofon, scrie Reuters, conform news.ro.

Trei jihadisti francezi au fost arestati de forte kurde la 17 decembrie, in regiunea al-Hasakah, in apropiere de frontiera irakiana, a dezvaluit miercuri postul LCI.

”Sunt mai multi de trei”, a declarat pentru Reuters o sursa apropiata dosarului.

”Mai multi francezi au fost arestati in nordul Siriei, in apropiere de fontiera cu Irakul. Intre ei se afla intr-adevar ”, a precizat aceasta sursa.

Parchetul

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Baza militara americana din Siria, atacata cu rachete

11:06, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american.

Baza americana din Siria sub tirul rachetelor lansate din Irak

08:50, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american, noteaza Mediafax.

Razboi in Ucraina, ziua 784. Doi presupusi spioni rusi, arestati in Germania pentru ca ar fi planuit acte de sabotaj militar in favoarea Rusiei

13:00, 18.04.2024 - Doi presupusi spioni rusi au fost arestati in Germania pentru ca ar fi planuit atacuri de sabotaj, inclusiv impotriva unor „facilitati ale fortelor americane”, cu scopul de a submina sprijinul militar pentru Ucraina, a anuntat joi biroul procurorului federal german, relateaza Reuters, AFP si EFE. Fortele…

Doi presupuși spioni ruși, arestați dupa ce ar fi planuit acțiuni de sabotaj asupra sprijinului militar pentru Ucraina

12:20, 18.04.2024 - Doi presupusi spioni rusi au fost arestati in Germania pentru ca ar fi planuit atacuri de sabotaj vizand sa submineze sprijinul militar pentru Ucraina, a anuntat joi biroul procurorului federal german, relateaza Reuters, AFP si EFE. 

Kurzii comit „crime de razboi” in centrele din Siria unde ii țin inchiși pe jihadiști. Amnesty International: SUA joaca un rol central

15:25, 17.04.2024 - Amnesty International a acuzat miercuri autoritatile autonome kurde sustinute de SUA, din nord-estul Siriei, ca au comis "crime de razboi" in centrele si taberele in care tin inchisi zeci de mii de presupusi jihadisti si rude ale acestora.

Iranul promite sa riposteze la atacul asupra consulatului sau din Damasc pentru care acuza Israelul. „Aceasta crima lașa nu va ramane fara raspuns”

11:50, 02.04.2024 - Președintele iranian Ebrahim Raisi a afirmat marți, 2 aprilie, ca Teheranul va raspunde la presupusul atac israelian asupra consulatului sau din capitala Siriei in care au fost uciși șapte militari iranieni, relateaza Reuters.„Dupa ce nu a reușit sa distruga voința frontului de rezistența, regimul sionist…

La un pas de un conflict internațional! Israelul a bombardat consulatul Iranului din Siria

19:45, 01.04.2024 - Israel a atacat, luni, cladirea Consulatului Iranului din capitala Siriei, Damasc. In acest raid aerian al Israelului, in capitala Siriei, Damasc, a murit liderului Garzilor Revolutionare ale Iranului, Mohammad Reza Zahedi. Ambasadorul Iranului nu a fost ranit in urma atacului din Siria.O sursa de securitate…

Israelul a lovit Siria. Zeci de morți și raniți dupa atacurile din Alep

08:15, 29.03.2024 - Loviturile israeliene asupra orașului Alep, in nordul Siriei, vineri dimineața, au ucis 38 de persoane, inclusiv cinci membri ai grupului armat libanez Hezbollah, au declarat doua surse de securitate citate de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?