Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mai mulţi angajaţi ai unei firme au devastat un site arheologic. Pavajul sitelui a fost furat cu autocamionul

Publicat:

Cinci barbati din Galati, angajati ai unei societati comerciale, sunt anchetati pentru efectuarea de sapaturi neautorizate in perimetrul sitului arheologic Barbosi. Lucratorii au vandalizat zona, scotand piatra cubica si distrugand panourile de informare si restrictionare a accesului.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi angajati ai unei banci, acuzați ca au furat aproape 140.000 de euro din contul unui client

18:40, 26.04.2024 - Doi angajati ai unei banci sunt cercetati pentru acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operatiuni financiare in mod fraudulos, fals informatic si fals in inscrisuri sub semnatura privata, dupa ce unul dintre ei, ajutat de celalalt, a creat un cont de internet banking pe numele unui client…

Doi angajați de la o banca din București au vazut ca un client avea o suma mare in cont și i-au furat 140.000 E

16:25, 26.04.2024 - Doi functionari bancari sunt urmariti penal de procurori, dupa ce ar fi sustras din contul unei persoane in varsta de 64 de ani aproximativ 140.000 de euro, a precizat intr-un comunicat Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Vești bune pentru o categorie de angajați din Romania! Va primi un spor de 100% pentru zilele lucrate de 1 Mai și Paște

09:00, 11.04.2024 - Vești bune pentru o categorie de angajați din Romania! Lucratorii dintr-un anumit domeniu din țara noastra vor primi un spor de 100% pentru zilele lucrate de 1 Mai și Paște. Iata despre cine este vorba!

Hoț din Galați, prins la furat in Barlad! Patrundea prin efracție in scari de bloc și in autoturisme

18:35, 03.04.2024 - REȚINUT… Un tanar de 19 ani din județul Galați s-a apucat de furat pe raza municipiului Barlad, patrunzand prin efracție in scari de bloc și, respectiv, intr-un autoturism, de unde a sustrasa tot ce i-a picat in mana. In aproape o saptamana, hoțul a furat bunuri in valoare de peste 2000 de lei. Polițiștii…

Cu ce s-au intoxicat cei 13 angajați ai unei firme din Campia Turzii. Polițiștii clujeni vin cu noi detalii

15:20, 25.03.2024 - Autoritațile au anunțat, in cursul zilei de luni, activarea Planului Roșu de intervenție la o firma din Campia Turzii, dupa ce 13 angajați s-au intoxicat cu o substanța. Polițiștii clujeni au oferit noi detalii despre acest caz.

Un galațean a provocat mai multe incendii și a furat bunuri din casele incendiate

21:50, 19.03.2024 - Un galațean care ar fi provocat mai multe incendii intr-un sat din județul Galați a fost audiat de polițiști. El este banuit ca a dat foc imobilelor pentru a acoperi furturile pe care le-ar fi facut. Mai multe bunuri au disparut din casele incendiate.

O asistenta medicala a furat din spital bani, carduri bancare și vouchere de vacanța. Pagubiții sunt angajați și pacienți

12:10, 28.02.2024 - O asistenta medicala de la un spital din Galați a fost reținuta, fiind acuzata de tranzacții bancare frauduloase și accesarea de sisteme informatice fara drept. Ea a sustras de la colegi de munca, dar și de la pacienți, diferite sume de bani, carduri bancare și tichete tip voucher de vacanța.

Greva de avertisment la Filarmonica din Sibiu. Angajați: "Lucratorii sunt exploatati cu buna stiinta de catre conducerea institutiei"

13:21, 07.02.2024 - Sindicaliștii instrumentiști din cadrul Filarmonicii de Stat Sibiu declanșeaza o greva de avertisment de 15 minute. Motivul, spun aceștia, sunt neințelegerile aparute in relația cu conducerea instituției, pe marginea neincheierii contractului colectiv de munca. "Lucratorii sunt exploatati cu buna stiinta",…


Ce parere ai despre aceasta stire?