Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maestrul Viorel Munteanu, un apostol al celor inefabile

Publicat:

Nu puteam sa lipsesc de la acest eveniment, avand in vedere dragostea, pretuirea si recunostinta pe care le port celui care a fost redactor de emisiuni muzicale radio, profesor, rector, dar care este si va ramane compozitorul ce a facut sa vibreze pe scenele lumii telurice adieri ale folclorului romanesc strapunse de profunzimile cele de Sus ale cantului bizantin. Imi este greu sa vorbesc despre o personalitate atat de complexa - cu rod atat de (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta cumpara incineratoare de carton de la o firma din judetul Neamt (DOCUMENT)

17:01, 21.05.2024 - Valoarea totala a achizitiei se ridica la 234.405,91 lei Spitalul Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol" Andrei Constanta a organizat o licitatie pentru achizitia unor incineratoare de carton. Potrivit anuntului publicat in SEAP pe 20 mai 2024, licitatia a fost castigata de Aircosprod Neamt SRL. Valoarea…

Mesajul Parintelui Irineu, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii. “Un apostol care poate duce oamenilor bucuria, fericirea si increderea”

11:40, 08.03.2024 - Este ziua femeii, a aceleia care are flacara iubirii inlauntrul sau, o flacara ce arde. Maternitatea este inscrisa in fiinta femeii, in sangele ei, in creierul ei. Femeia este un apostol care poate duce oamenilor bucuria, fericirea si increderea. Binele cel mai pretios din lume nu sunt minele de aur…


Ce parere ai despre aceasta stire?