Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mădălina Ghenea arată superb în costum de baie la 31 de ani. Iată unde îşi petrece românca vacanţa

Publicat:

Cum arata in costum de baie? Iata ca misterul a fost spulberat si frumoasa romanca de doar 31 de ani a aparut pe plajele din Sardinia intr-o ipostaza provocatoare, cu formele sale perfecte la vedere!

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romanca stabilita in Germania, dupa experiența care i-a salvat vacanța din Romania: „Suntem un popor frumos!”

15:30, 11.05.2024 - O romanca a povestit pe o rețea de socializare cum gestul unui cuplu de romani din Turnu Severin i-a salvat vacanța. Femeia a reușit in aproximativ doua ore sa-și recupereze documentele pentru care ar fi trebuit, cel mai probabil, sa alerge saptamani intregi.

Barbații celebri din viața Madalinei Ghenea. Cu cine s-a iubit frumoasa romanca, de-a lungul anilor

15:26, 08.04.2024 - Este considerata una dintre cele mai frumoase romance din lume, cariera sa in domeniul modei și actoriei cunoscand o ascensiune fulminanta in ultimul deceniu. Stabilita in Italia de mai mulți ani, Madalina Ghenea a devenit un star internațional, cucerind Cetatea Filmului, aparand in numeroase filme…

O romanca, amendata dupa ce și-a luat fiul de la școala cu o saptamana inainte de vacanța, in Germania. Suma șocanta pe care trebuie sa o plateasca

14:00, 15.02.2024 - Decizia unei mame de a prelungi vacanța fiului sau cu o saptamana inainte de termenul oficial a avut consecințe neașteptate și costisitoare, in Germania. Fiind amendata dupa ce și-a luat fiul de la școala in timpul programului, aceasta trebuie sa faca fața unei sume șocante, conform legislației germane.


Ce parere ai despre aceasta stire?