Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Lupta“ soldaților ucraineni cu admiratoarele. „Cred că asta ridică spiritul de luptă“

Publicat:

Soldații ucraineni nu se așteptau sa se lupte cu atenția femeilor atunci cand s-au inrolat pentru a lupta impotriva atacului lui . Ei s-au trezit aruncați in celebritate pentru munca lor de aparare a patriei de opresorul lor.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un lunetist american care lupta in Ucraina explica de ce soldații din unitatea sa prefera armele sovietice

14:05, 21.04.2024 - Un veteran american care lupta in Ucraina a dezvaluit ca soldații din unitatea sa prefera sa foloseasca arme din epoca sovietica in locul celor moderne, intrucat muniția este mai ușor de gasit și poate fi luata inclusiv de la inamicii ruși.

Politico: Ucraina se indreapta spre infrangere. Care sunt factorii ce il ajuta pe Vladimir Putin sa caștige razboiul

20:11, 17.04.2024 - Nu doar criza de muniții afecteaza grav forțele ucrainene de pe front. Intarzierile occidentale in ceea ce privește trimiterea de ajutor militar arata ca Ucraina duce o lipsa periculoasa de ceva chiar mai greu de gasit decat obuzele: spiritul de lupta necesar pentru a invinge, scrie miercuri, 17 aprilie,…

Rusia, acuzata ca folosește sistematic atacuri chimice impotriva soldaților ucraineni: „Zilnic, una, doua grenade cu gaz”

10:10, 07.04.2024 - Soldații ucraineni descriu atacuri rusești cu gaze „aproape zilnic”, in timp ce invadatorii incearca sa-i disloce de pe pozițiile incorporate, potrivit The Guardian. Folosirea acestor substanțe pe timp de razboi este interzisa.

Soldații ucraineni spun ca dronele rusești au devenit periculoase pe campul de lupta

16:20, 17.03.2024 - Un soldat ucrainean din cadrul Brigazii separate 58 a declarat pentru Kyiv Post ca Rusia folosește in mod activ drone FPV cu vedere pe timp de noapte in direcția Vuhledar, in regiunea Donețk din estul Ucrainei, relateaza Insider.

Gestul facut de Putin de Ziua Femeii

13:35, 08.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a adus vineri un omagiu, cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, femeilor-soldat care lupta in Ucraina si celor care sustin atacul Moscovei impotriva statului vecin, relateaza AFP. Putin a promulgat, de asemenea, cu prilejul zilei de 8 martie, un decret pentru gratierea…

Putin, de dragul femeilor

12:10, 08.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a adus vineri un omagiu, cu prilejul Zilei Internationale a Femeii, femeilor-soldat care lupta in Ucraina si celor care sustin atacul Moscovei impotriva statului vecin, relateaza AFP, preluata de Agerpres. Putin a promulgat, de asemenea, cu prilejul zilei de 8 martie,…

Lituania ar trimite trupe in Ucraina doar pentru a-i ajuta pe soldații ucraineni sa se antreneze: „Nu ne-am lupta cu rușii”

20:10, 27.02.2024 - Lituania nu se opune in mod fundamental ideii de desfasurare de trupe terestre occidentale in Ucraina, a declarat marti ministrul Apararii, Arvydas Anusauskas, citat de agentia DPA, citata de Agerpres.

Soldații ucraineni inconjurați de ruși au primit ordinul „Scapa cine poate” 

08:30, 21.02.2024 - Ordinul de retragere din Avdiivka, orașul cucerit de ruși saptamana trecuta, a fost dat de comandanții ucraineni mult prea tarziu, cand ultimele puncte de rezistența erau complet incercuite de inamic. Soldaților li se promisese ca vor fi evacuați, insa ul


Ce parere ai despre aceasta stire?