Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Luptă pentru putere în ALDE Cluj! Se cere DEMISIA deputatului Steluța Cătăniciu

Publicat:

Cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare, unul dintre liderii Alianței Liberarilor și Democraților (ALDE) Cluj cere demisia șefului organizației, deputatul Steluța Cataniciu. 

Copreședintele organizației municipale ALDE Cluj-Napoca, , care este și al organizației județene a ALDE Cluj, cere demisia din funcția de Copreședinte ALDE Cluj a deputatului Steluța Cataniciu. În opinia lui , Steluța Cataniciu trebuie sa își asume rezultatele catastrofale de la alegerile locale.

&"Doamna Steluța Cataniciu…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

PSD Buzau a depus listele de candidati pentru alegerile locale din 9 mai

16:10, 26.04.2024 - Social-democratii buzoieni au depus, vineri, candidaturile pentru functiile de primar al municipiului Buzau, presedinte al CJ Buzau si listele pentru Consiliul Local Buzau si Consiliul Judetean.

Vești bune pentru romanii din strainatate! Se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare

19:46, 01.04.2024 - Vești bune pentru romanii din strainatate! Cetațenii din Romania, care in prezent se afla in diaspora, se pot inregistra online pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Aceștia pot accesa un site incepand cu data de 1 aprilie 2024. Iata ce a transmis Ministerul Afacerilor Externe!

Nicolae Ciuca se sacrifica de dragul partidului

12:55, 01.04.2024 - Presedintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat, luni, ca partidul este suveran si, daca acesta ii va cere sa candideze la alegerile prezidentiale, va proceda ca atare. Nicolae Ciuca a fost intrebat daca va candida la alegerile prezidentiale din acest an, dupa ce europarlamentarul Rares Bogdan a spus ca…

Ce așteptari are Alin Tișe pentru alegerile locale din iunie? „Orice om politic dorește ca activitatea lui sa se reflecte și intr-un scor politic”.

14:11, 20.03.2024 - „Orice om politic dorește ca activitatea lui sa se reflecte și intr-un scor politic”, spune președintele Consiliul Județean, cu privire la alegerile locale din 9 iunie, in cadrul carora va candida pentru un nou mandat.

PNL și-a stabilit candidații la Constanța: Vergil Chițac la primarie, Florin Mitroi la Consiliul Județean

20:36, 15.03.2024 - PNL Constanța și-a anunțat candidații pentru cele mai importante funcții la alegerile locale din 2024: Vergil Chițac pentru Primaria Municipiului Constanța și Florin Mitroi, actualul primar din comuna Valu lui Traian, pentru președinția Consiliului Județean, transmite PNL Constanța printr-un comunicat…

Oficial de la MAE despre votul prin corespondenta la alegerile pentru Presedintele Romaniei si cele parlamentare

15:55, 11.03.2024 - Ministrul afacerilor externe a emis ordinul privind documentele care atesta resedinta in strainatate a cetatenilor romani in vederea exercitarii dreptului de vot prin corespondenta la alegerile pentru Presedintele Romaniei sau la alegerile pentru Senat si Camera Deputatilor si pentru exercitarea dreptului…

Lukasenko isi anunta candidatura la presedintie in 2025, dupa ce voteaza in alegerile parlamentare si locale

16:25, 25.02.2024 - Presedintele belarus Aleksandr Lukasenko, principalul aliat al presedintelui rus Vladimir Putin, anunta duminica faptul ca urmeaza sa candideze la un nou mandat in alegerile prevazute in 2025, potrivit agentiei oficiale belaruse de presa Belta, scrie news.ro .

In 9 iunie alegem primarii, Consiliul Județean și europarlamentarii. S-a decis comasarea alegerilor

13:11, 21.02.2024 - PNL și PSD au decis ca alegerile sa fie comasate. Asta inseamna ca in 9 iunie, romanii vor alege nu doar europarlamentarii, ci și primarii, consiliile locale și componența Consiliului Județean. PNL și PSD au decis comasarea alegerilor europarlamentare cu cele locale. Acestea vor avea loc in data de…


Ce parere ai despre aceasta stire?