Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumea văzută prin ochii persoanelor cu dizabilităţi. Festivalul de filme "Șanse Egale pentru Toți"

Publicat:

Realitatea vazuta prin ochii mai multor tineri si persoane cu nevoi speciale. Impreuna au facut o echipa si au realizat mai multe documentare, scurtmetraje si fotografii, care prezinta istorii despre integrarea sociala, diversitate, drepturile omului si .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum va fi vazuta lumea de azi prin intermediul fosilelor care abia se formeaza

13:50, 14.05.2024 - Lucru cert, omenirea a facut primii pași spre ințelegerea trecului geologic al planetei prin studiul fosilelor. De fapt, primele ere geologice au fost definite tocmai prin prezența unor anumite tipuri de fosile directoare. Ocazional, acestea dispareau brusc la nivel sedimentar, vezi cazul dinozaurilor,…

Festivalul de Film de la Cannes lanseaza o competitie dedicata creatiilor bazate pe realitatea virtuala

19:25, 10.04.2024 - Festivalul de Film de la Cannes va lansa o competitie noua, dedicata creatiilor bazate pe realitatea virtuala (VR), la editia sa din 2024, au anuntat miercuri organizatorii evenimentului, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Romania, obligata sa aplice hotararile CEDO in ceea ce privește drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale

16:15, 21.03.2024 - Romania trebuie sa puna in aplicare hotararile Curtii Europene a Drepturilor Omului privind drepturile persoanelor cu dizabilitati intelectuale, se arata in doua comunicari publicate joi de Comisarul pentru Drepturile Omului al Consiliului Europei si adresate Comitetului de Ministri.

Realitatea vazuta prin ochii minții

11:05, 04.03.2024 -  Mintea noastra calatorește in timp, putand fi in momentul de fața, sau alunecand in trecut sau in viitor, sau poate calatori in spațiu, putand fi aici sau in alta parte.De ce mintea nu poate sta numai in prezent? Un raspuns ți-ar da un terapeut care ți-ar spune sa faci urmatorul experiment: ...

FOTO. Șoferi depistați de Poliția Locala Timișoara ca au oprit pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitați

10:16, 23.02.2024 - In ultima perioada au existat tot mai multe sesizari ale cetațenilor privind unii conducatori auto care nu respecta legislația referitoare la parcarea pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitați. Astfel, polițiștii locali din Timișoara au desfașurat o acțiune cu scop preventiv.

Amenzi pentru șoferii care au parcat pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilitați, la Timișoara

09:50, 23.02.2024 - Agenții din cadrul Serviciilor Ordine Publica și Siguranța Rutiera din cadrul Poliției Locale Timișoara au efectuat, in cursul zilei de ieri, o acțiune pentru identificarea acelor situații in care unii conducatori auto staționeaza pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitați din oraș. „Acțiunea…

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.


Ce parere ai despre aceasta stire?