Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumea ştiinţifică e în exaz: BĂTRÂNEŢEA poate fi TRATATĂ cu un antiseptic vândut de toate farmaciile

Publicat:

1450180900 Celulele afectate au fost reparate in doar opt saptamani Cercetatorii de la Universitatea din Maryland din au descoperit ca un produs chimic comun poate inversa simtomele progeriei (boala imbatranirii premature) sau chiar a imbatranirii normale.

Potrivit studiului, doze mici de albastru de metilen pot anula daunele provocate celulelor de efectul genetic stimulator al progeriei. Efectele benefice ale albastrului de metilena au loc cu o viteza si fiabilitate pe care oamenii de stiinta le considera “magice&", scrie descopera.ro

Progeria sau sindromul…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cercetatorii au anunțat dieta care ajuta bolnavii de cancer de prostata: Boala evolueaza mai lent

23:51, 04.05.2024 - O dieta bazata pe plante - una care nu exclude carnea și peștele, dar care este compusa in mare parte din alimente vegetale - ar putea contribui la incetinirea evoluției cancerului de prostata, potrivit unei cercetari coordonate de Universitatea din California, San Francisco.

Revoluționar! Un simplu test de sange ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc o boala mortala fara sa știe

16:45, 25.03.2024 - Un test de sange care ar putea identifica milioane de persoane care raspandesc tuberculoza (TBC) fara sa știe este aproape de a fi dezvoltat, oferind o speranța majora pentru combaterea acestei boli mortale. Cercetatorii de la Universitatea din Southampton au identificat un grup de șase markeri biologici…

Boala misterioasa fara leac care te face captiv in propriul tau corp. Aproape toți cei afectați sunt urmașii aceleiași persoane

07:05, 22.03.2024 - Neuroferitinopatia este o boala rara a creierului care ii face pe pacienți sa devina captivi in propriul lor corp și pare sa afecteze, in mare parte, doar urmașii unei singure familii, scrie BBC. Cercetatorii de la Universitatea din Cambridge testeaza acum daca un medicament care exista deja pe piața…

SUA au autorizat primul tratament pentru fibroza ficatului, boala strans legata de obezitate

09:25, 17.03.2024 - Autoritațile sanitare americane au autorizat joi primul tratament pentru o forma grava de „boala a ficatului gras uman”, care afecteaza milioane de persoane afectate de obezitate in SUA, potrivit AFP. Tratamentul, dezvoltat de Madrigal Pharmaceuticals, este aprobat pentru adulții cu steatohepatita non-alcoolica…

Scenariul negru care amenința intreaga lume: ce s-ar intampla in cazul in care se declanșeaza razboiul nuclear

20:35, 16.03.2024 -  Cercetatorii de la Universitatea Princeton au realizat un studiu care arata cum s-ar desfașura un razboi nuclear intre SUA și Rusia. Potrivit acestora, un astfel de conflict ar incepe cu rușii care lanseaza o racheta nucleara catre o zona de la granița Poloniei și Germaniei.Daca lucrurile ar degenera…

Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte?

09:25, 03.03.2024 - Cafeaua de dimineața: cu sau fara lapte? Unele studiile zic: da, cu  lapte. Altel, dimpotriva: fara lapte. Și mai sunt și studiile care ne recomanda sa nu uitam ceaiul, care are proprietați asemanatoare cafelei. Polifenoli Cafeaua este bogata in antioxidanți numiți polifenoli. Aceasta familie de molecule…

O noua terapie contra cancerelor pancreasului și colonului

19:35, 14.02.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea din Anvers a pus la punct o noua terapie celulara, care distruge mecanismul de aparare a tumorilor, a anunțat universitatea intr-un comunicat. Noua terapie ar putea constitui un progres important in lupta contra cancerelor pancreasului și al colonului, transmite…

Ministrul Sanatații, despre refuzul vaccinurilor: „Epidemia de rujeola face victime in continuare, lumea nu ințelege”

23:35, 11.02.2024 - Nu am avut apetența deosebita in Romania pentru vaccinare antigripala. La noi au fost 1,5 milioane de doze administrate, anul asta ceva mai puțin, nu sunt suficiente ca sa oprești transmiterea gripei. Alte țari au avut mult mai mult, acolo oamenii incearca sa protejeze categoriile cele mai expuse.Numarul…


Ce parere ai despre aceasta stire?