Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lumea fabuloasă şi nebună a celei mai pretenţioase dive din câte au existat pe acest pământ. GALERIE FOTO

Publicat:

Comportamentul instabil, pretentiile extravagante, dar si talentul colosal cu care este inzestrata au facut din una dintre cele mai sfidator de rasfatate dive din toata istoria showbizzului american.

Ani de zile, amanuntele acestui rasfat au ramas departe de ochii lumii. În prezent însa, diva muzicii pop face o temerara încercare de a atrage atentia mondiala cu un show-documentar menit sa spulbere popularitatea celui în care evolueaza surorile  Kardashian.

, aduce în fata camerelor cele mai intime…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lumea, in ceața: Trump sugereaza ca ar fi bombardat Rusia și China

08:20, 30.05.2024 - Dupa ce i-a elogiat in mai multe randuri in ultimele luni pe autocrații Putin și Xi, fostul președinte american, Donald Trump, care incearca sa obțina anul acesta un nou mandat la Casa Alba, a dat o noua dovada de inconsecvența. La un eveniment de strange

Zelenski susține ca absența lui Biden de la summitul de pace din Elveția ar insemna „aplauze la scena deschisa pentru Putin”

14:56, 28.05.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marti ca, daca presedintele american Joe Biden va absenta de la summitul de pace organizat de Kiev in Elvetia in iunie, aceasta ar echivala cu „aplauze la scena deschisa pentru Putin”.

Semifinala „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20. Ce au spus Emi și Cuza despre Florin Ristei: „E ca ala care are și arata la toata lumea ca are”

16:25, 18.05.2024 - Semifinala „Te cunosc de undeva!”, sezonul 20. Emi și Cuza se vor transforma ȋn Florin Ristei și Vescan in show-ul de la Antena 1, iar Ristei ii va privi chiar din platou.Semifinala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata aceasta, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi…

Doliu in lumea politica din Romania. A murit in urma cu puțin timp fostul ministru Gheorghe Tinca

18:40, 11.04.2024 - Gheorghe Tinca a murit la varsta de 82 de ani! El a fost ministrul Apararii Nationale in perioada 6 martie 1994 – 12 decembrie 1996. Anunțul trist a fost facut de Ministerul Apararii Nationale, care a transmis condoleante familiei fostului demnitar. A murit Gheorghe Tinca, fostul ministru al Apararii…

In aceasta saptamana, pe scena Teatrului National de Opera si Balet Oleg Danovski" Constanta (FOTO)

08:56, 09.04.2024 - Programul spectacolelor este pregatit pentru aceasta saptamana de Teatrul National de Opera si Balet "Oleg Danovski Constanta. Iata care sunt: "L 39;heure d 39;or de Paris", sambata, 13 aprilie 2024, la ora 19:00"Arta a fost intotdeauna modalitatea de transcedere spre lumea spiritului, dincolo de cotidianul…

Magicianul Robert Tudor, super show de magie pe scena iUmor. Cosmin Natanticu: „Nu se poate, o sa creada lumea ca ne-am vorbit!”

13:05, 04.04.2024 - Cea mai noua editie iUmor, difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY,  va fi deschisa de nimeni altul decat de Robert Tudor, care aduce magia pe scena iUmor, cu un super show memorabil.

Doliu in lumea teatrului romanesc! A murit un cunoscut regizor, in urma cu puțin timp / FOTO

08:35, 27.03.2024 - Sunt momente triste pentru teatrul romanesc. Un cunoscut regizor s-a stins din viața, in urma cu cateva momente, la varsta de 37 de ani, dupa o lunga lupta cu o boala necruțatoare. Iata despre cine este vorba!


Ce parere ai despre aceasta stire?