Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LUMEA AZI. Zeci de ziariști unguri au demisionat

Publicat:

Zeci de ziariști de la cel mai mare și citit portal de știri din Ungaria, INDEX, au demisionat. Gestul lor a fost o acțiune de protest fața de concedierea redactorului șef. Vorbim de una dintre puținele voci libere din peisajul media ungar.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce a putut face o clienta dupa ce nu a mai gasit loc la programarea pentru gene. Gestul extrem a uluit pe toata lumea

16:30, 26.04.2024 - Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la un salon de infrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente care nu a primit programarea dorita s-a transformat intr-un act de violența extrema. Iata despre ce este vorba!

Ce a putut face o clienta dupa ce nu a mai gasit loc la programare pentru gene. Gestul extrem a uluit pe toata lumea

16:15, 26.04.2024 - Un incident de-a dreptul șocant a avut loc la un salon de infrumusețare din Chicago, unde furia unei cliente care nu a primit programarea dorita s-a transformat intr-un act de violența extrema. Iata despre ce este vorba!

IPS Teodosie: Gestul unui preot care impartateste fumatori este o iresponsabilitate“ (VIDEO)

14:50, 29.01.2024 - Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a afirmat in cadrul emisiunii de la Radio Dobrogea ca gestul unui preot care impartateste pe toata lumea, inclusiv pe fumatori este "o iresponsabilitateldquo;. Mai mult, inaltul ierarh a sustinut ca relatia de concubinaj este un pacat mare.Moderatorul emisiunii…


Ce parere ai despre aceasta stire?