Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lucratul de acasă, bun sau rău pentru sănătatea ta? Explicațiile cercetătorilor

Publicat:

Din ce in ce mai mulți tineri renunța la spațiile tradiționale de lucru, birourile companiilor pentru care lucreaza, și aleg locuri de munca unde pot lucra de acasa sau din alte locuri, cel puțin o parte din timp, scrie eva.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Restaurant inchis de OPC. Nu a putut proba ca vinde „ciorbe ca la mama acasa”

17:05, 20.05.2024 - Comisarii Protectiei Consumatorilor au oprit temporar activitatea unui restaurant din Brasov si au aplicat amenzi de 20.000 de lei, dupa ce au constatat mai multe nereguli, printre care si aceea ca nu poate proba prin „studii efectuate in acest sens” ca vinde „ciorbe ca la mama acasa”.

Bautul in cuplu poate prelungi durata relației, dar și a vieții. Explicațiile cercetatorilor

09:45, 06.04.2024 - Bautul alaturi de partenerul de cuplu te poate face sa traiești și sa iubești mai mult. In plus, daca relația se afla intr-un impas, un strop de alcool ar putea fi raspunsul, potrivit unui studiu.

O școala din Oradea le-a cerut elevelor aflate la menstruație sa plece acasa. Directoarea spune ca a luat masura pentru „a proteja sanatatea copiilor”

13:15, 04.04.2024 - Centrul Școlar de Educație Incluziva Orizont din Oradea are 338 de elevi și eleve cu dizabilitați, dar 23 dintre acestea n-au avut voie sa vina la școala in timpul menstruației, relateaza Bihoreanul.„Ce este mai important? Sanatatea copilului sau faptul ca sta intr-o banca?”, spune directoarea Lacrimioara…

Condimentele care pot fi adaugate in cafeaua de dimineața. Susțin sanatatea organismului

06:50, 14.03.2024 - In cautarea vitalitații creierului și a sanatații cognitive, mulți dintre noi apelam la diverse strategii: de la „antrenarea” creierului prin diverse activitați, pana la unele schimbari in dieta. Cu toate acestea, experții sugereaza ca exista o soluție remarcabila, care poate stimula sanatatea creierului.…

Leguma pe care toate femeile de peste 40 de ani trebuie sa o consume. Ce le recomanda Carmen Bruma

14:26, 06.03.2024 - Cu toții știm cat de importanta este alimentația pentru o viața sanatoasa. Aceasta devine esențiala dupa o anumita varsta, atunci cand organismul este mai slabit. Carmen Bruma ne spune ce ar trebui sa consume femeile de peste 40 de ani pentru sanatatea noastra. Ce leguma trebuie sa consume femeile de…

Sosoaca, dupa ce a primit un plic „suspect” la Senat: „Conține prafuri care imi pot afecta sanatatea”

15:20, 27.02.2024 - Senatoarea Diana Iovanovici - Sosoaca a declarat, marti, dupa ce cu o zi in urma a fost informata de SPP ca a primit un plic „suspect” la sediul Senatului, ca nu s-a mai confruntat vreodata cu aceasta situatie si ca ar fi vorba de „o razbunare a sistemului pe care il ataca de patru ani”.

In ce locuri din locuința ar trebui sa ascunzi lucrurile de valoare. Unde sa le pui atunci cand pleci de acasa

09:36, 27.02.2024 - Probabil și tu iți ascunzi mereu lucrurile de valoare, mai ales atunci cand pleci pentru mai mult timp de acasa. Ei bine, noi iți vom spune in ce locuri din locuința ar trebui sa pui aceste obiecte valoroase. Iata unde ar trebui sa le ascunzi, dar și care sunt masurile de precauție pe care le poți lua!

Rafila, stapan peste Sanatatea bolnava! Pacienții vin la spital cu medicamente de acasa

16:40, 22.02.2024 - Puși in fața crizei din sistem, managerii spitalelor au ajuns sa ia masuri disperate. De exemplu, spitalul din Targoviște cauta medici pe stalpii din București, iar la numarul de telefon raspunde chiar directorul de ingrijiri. Florin Gheorghe spune ca, deși s-au mai organizat concursuri in trecut, nu…


Ce parere ai despre aceasta stire?