Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lovitură cruntă pentru Anda Adam! Cântăreața e bună de plată acum

Publicat:

primește o lovitura crunta! Fosta concurenta de la emisiunea ,,Bravo, ai stil” este nevoita sa scoata bani grei din buzunare. Procesul in cazul evacuarii artistei a ajuns la final. Scandalul dintre solista și proprietara imobilului in care locuiește s-a terminat. Avocatul care se ocupa de cazul vedetei a facut in cursul zilei de […] The post Lovitura crunta pentru ! Cantareața e buna de plata acum appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura de teatru in procesul lui Vlad Pascu. Ce a putut cere judecatoarea, avocatul victimelor a ramas fara replica!

12:30, 18.04.2024 - Amanare in procesul lui Vlad Pascu, șoferul care a provocat accidentul cumplit de la 2 Mai, soldat cu decesul a doi tineri studenți. Un nou termen in dosarul in care este judecat Vlad Pascu fusese programat pentru joi, 18 aprilie, la Judecatoria Mangalia. S-a aflat apoi ca procesul lui Vlad Pascu a…

Lovitura importanta pe scena politica: Eugen Tomac a caștigat definitiv procesul cu Cristian Diaconescu

10:30, 18.04.2024 - Scandalul pentru conducerea PMP a fost tranșat de catre Curtea de Apel București. Eugen Tomac a caștigat și recursul in procesul pe care l-a avut cu Cristian Diaconescu, iar asta inseamna ca este liderul PMP.

CNAIR, pusa la plata de judecatori. Cazul șoferului mort din cauza unor alveole „criminale" a fost tergiversat zece ani

15:10, 24.03.2024 - Judecatorii au obligat CNAIR sa despagubeasca familia unui sofer mort dupa ce s-a izbit cu masina de o alveola pe DN 79 Oradea-Arad. In procesul tervigersat de un deceniu, instanta a stabilit ca alveolele au fost prost proiectate și executate. Desi se judeca, CNAIR le-a refacut deja in toata tara.

Avocatul care a caștigat procesul Romaniei pentru Roșia Montana raspunde la intrebarea de 1000 de puncte

08:00, 11.03.2024 - Avocata Crenguta Leaua, care a condus echipa de avocati romani care a reprezentat statul roman in procesul intentat de Gabriel Resources la Tribunalul Arbitral cu privire la exploatarea aurifera de la Rosia Montana, arata faptul ca inainte de verdict Guvernul Romaniei și-a luat toate masuri de precauție,…

(video) Fosta ministra a Afacerilor Interne Ana Revenco, surpinsa parcand neregulamentar langa Președinție

21:05, 06.03.2024 - Fosta ministra a Afacerilor Interne și șefa Centrului pentru Comunicații Strategice și Combaterea Dezinformarii, Ana Revenco și-a parcat mașina chiar in fața trecerii de pietoni. Cazul a fost surprins de catre un activist.

Claudia Patrașcanu a publicat mesajele primite de la Gabi Badalau: „Iarta-ma! Am greșit. Hai sa fim bine de acum incolo”

15:05, 10.02.2024 - Razboiul dintre Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau este departe de a se termina, iar lucrurile merg din ce in ce mai rau intre ei. Cantareața a postat o marte dintre mesajele trimise de fostul ei soț.Scandalul dintre Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau continua, dupa ce in ultima perioada situație se…


Ce parere ai despre aceasta stire?