Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora și iubitul ei își caută cazare, însă dau de o mizerie de nedescris: ”Aici e cimitir! Aștia s-au luat la bătaie. Baby, asta este seara în care vom dormi în picioare, legați de copac"

Publicat:

Pentru a obține permisul de trecere catre Laos, urmatoarea țara din , concurenții au trecut prin alte probe de foc. Au infruntat frigul, au dormit in condiții improprii, au mers pe jos kilometri intregi, insa, in final, au izbutit cu toții. Laosul ii așteapta in formula de 12, caci toate cele 6 echipe merg mai departe.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sene de Vestul Salbatic in Timiș: Mascații au saltat rapid șase barbați care și-au carat pumni și picioare!

20:25, 11.05.2024 - Bataie de Vestul Salbatic in Timiș. Șase barbați și-au carat pumni și picioare in plina strada, dupa ce s-au luat la cearta! Adrenalina i-a dus fix in spatele gratiilor, caci Poliția din Timiș i-a reținut rapid!IPJ Timiș a dat detalii despre acțiunePolițiștii Secției 1

Femeie gasita moarta, legata de un copac intr-un cimitir. Motivul pentru care iubitul ei a ucis-o

19:40, 09.05.2024 - Reyna Hernandez, din Washington, a fost gasita fara viața intr-un cimitir din Mexic, in martie, la cateva zile dupa ce prietenii ei și familia au dat-o disparuta, conform People.Iubitul ei, Louie Hernandez, in varsta de 61 de ani, este acum acuzat de crima.

Grand Hotel din Constanta isi cauta un nou proprietar. Unitatea de cazare se vinde cu 1,1 milioane de eur

15:05, 06.05.2024 - Hotelul Grand, situat in centrul orasului onstanta, este, de cativa ani, de vanzare. Doritorii il pot achizitiona la fabuloasa suma de 1,1 milioane de euro. Hotelul Grand, construit intre anii 1915 si 1920, in stil art deco, amplasat la intersectia bulevardelor Ferdinand si Tomis, inca nu si a gasit…

VIDEO Bataie in plina strada la Vama Veche. Poliția ii cauta pe participanți

15:35, 02.05.2024 - O bataie in care au fost implicati mai multi tineri a avut loc in Vama Veche, iar imaginile au aparut pe o retea de socializare. Politia a deschis o ancheta in acest caz pentru identificarea persoanelor care au luat parte la acest scandal.

Petrecere de 1 Mai incheiata cu bataie, la Vama Veche. Poliția ii cauta pe faptași

15:31, 02.05.2024 - O petrecere la malul marii, de 1 Mai, s-a incheiat cu bataie la Vama Veche. In imaginile surprinse de martori, se poate observa cum mai mulți tineri se lovesc reciproc. Poliția anunța ca a deschis un dosar penal și ii cauta pe participanți, scrie news.ro.

Licitatii Constanta: Primaria Lumina cauta firma care sa tunda iarba din Lumina, Oituz si Sibioara. Pune la bataie peste 180.000 de euro (DOCUMENT)

17:00, 11.04.2024 - In urma atribuirii contractului, va fi semnat un acord cadru, fiind inclusa in serviciile vizate o suprafata totala de 300.000 de metri patrati.Primaria Lumina a deschis procedura pentru semnarea acordului cadru de prestari servicii de tuns sau cosit mecanizat iarba, de colectare si transportare a deseurilor…

Oamenii de știința au creat un șoarece cu șase picioare, in loc de organe genitale: Se cauta, de fapt, eliminarea cancerului

05:01, 10.04.2024 - Un grup de cercetatori portughezi a facut o descoperire uimitoare: un embrion de șoarece cu șase picioare, rezultat intamplator al unui experiment genetic. Cele doua membre suplimentare au crescut in locul organelor genitale, demonstrand rolul crucial al unei singure gene in dezvoltare.

Scandalul Roșia Montana. Cioloș: „Ciolacu și Ponta manipuleaza profesionist. Oamenii aștia nu au ce cauta in fruntea statului”

12:40, 09.03.2024 - Europarlamentarul Partidului REPER Dacian Ciolos a declarat sambata, la Digi24, dupa verdictul in procesul Roșia Montana, ca „manipularea e facuta profesionist de cei de la PSD” și a spus ca „e clar ca oamenii aștia nu mai au ce cauta in fruntea statului” și ca spera ca „cetațenii sa se trezeasca”.


Ce parere ai despre aceasta stire?