Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp! ”Mulțumesc pentru iubire”

Publicat:

Lora și-a uimit astazi fanii cu o apariție surprinzatoare pe pagina sa de socializare! Vedeta a publicat o fotografie cu ea imbracata in rochie de mireasa, iar imediat fanii au inceput sa o felicite! 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un cuplu vedeta anunța ca va avea un copil

11:50, 05.04.2024 - Robert Pattinson și Suki Waterhouse așteapta primul copil. Cantareața Waterhouse a anunțat ca este insarcinata. Ea are o relație cu starul din Twilight de aproximativ șase ani, potrivit Agerpres.Anunțul a fost facut printr-un mesaj publicat pe Instagram.

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Antonia a imbracat rochia de mireasa. Cum ii sta lui Alex Velea mire, fanii au ramas fara cuvinte

10:05, 24.03.2024 - Imagini savuroase cu Antonia și Alex Velea! Cei doi și-au luat prin surprindere fanii, dupa ce au aparut ca mire și mireasa. Cum i-a stat vedetei in rochie alba. Alex Velea și Antonia, mire și mireasa! Antonia și Alex Velea și-au lasat urmaritorii din mediul online cu gura cascata, dupa ce au publicat…

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

Laura Cosoi, schimbare de look la inceputul primaverii. Ce culoare s-a vopsit actrița: ”Mi-am facut și...” / FOTO

09:51, 10.03.2024 - Laura Cosoi a vrut sa marcheze foarte bine inceputul de primavara. Vedeta și-a facut o schimbare de look și a postat rezultatul pe rețelele de socializare. Fanii au avut cuvnte de lauda in urma noii coafuri pe care a adoptat-o aceasta.


Ce parere ai despre aceasta stire?