Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lombardia, declarată “zonă roşie” în urmă cu o săptămână dintr-o eroare. Ce greşeală au comis autorităţile

Publicat:

Lombardia a fost declarata “zona rosie” dintr-o eroare in urma cu o saptamana, statisticile regionale fiind gresite, insa un decret guvernamental semnat sambata a rectificat situatia, relateaza AFP.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Tatal tragatorului a fost cel care a anunțat autoritațile

13:36, 03.05.2024 - Tragedie la vanatoare in Joia Mare! Un barbat a murit dupa ce a fost impușcat, din greșeala, in timp ce se afla la vanatoare, in Hunedoara. Cel care a alertat autoritațile a fost chiar tatal tragatorului.

Deputata Irina Lozovan: Ne așteptam la rețineri, dar probabil autoritațile și-au dat seama ca au facut o greșeala

15:41, 23.04.2024 - Irina Lozovan, deputata in Parlamentul Republicii Moldova, a comentat scandalul de la Aeroportul Chișinau la intoarcerea unui grup de activiști care se intorcea din Rusia, unde a participat la un eveniment politic organizat de Ilan Șor.

Doi soti din Marea Britanie au divorțat din greșeala! Cum a facut o eroare majora un angajat al firmei de avocatura

10:41, 16.04.2024 - Un caz neașteptat s-a petrecut in Marea Britanie! Doi soți au divorțat din greșeala. Un angajat al firmei de avocatura a facut o eroare majora. Iata cum s-a ajuns in aceasta situație complicata!

Niveluri ridicate de radiații intr-un oraș din Rusia - A fost declarata stare de urgența

17:30, 05.04.2024 - Autoritatile din orasul Habarovsk, in extremitatea estica a Rusiei, au declarat stare de urgenta intr-o zona in care a fost descoperita o "sursa de radiatii", a informat vineri agentia de presa TASS, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

DOCUMENT. Conducerea Primariei Targu Mureș recunoaște ca a comis ”o eroare” in cazul Cinematografului ”Arta”

22:05, 24.03.2024 - Consilierii locali ai municipiului Targu Mureș vor decide joi, 28 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cu privire la oportunitatea aprobarii acordarii in administrarea Centrului de Cultura, Arta și Agrement Targu Mureș a patrimoniului aferent Cinematografului "Arta" de la Serviciul Public…

UE te pune pe drumuri! Ai comis o greseala in trafic, intr-o tara straina? Iata unde trebuie sa platesti amenda!

12:00, 14.03.2024 - Consiliul și Parlamentul UE au ajuns la un prim acord pentru combaterea fenomenului de impunitate a șoferilor care comit infracțiuni rutiere intr-o alta țara decat țara de reședința și, prin urmare, care conduc un vehicul cu numar de inmatriculare strain. Lovitura cea mare primita de soferi este ca…

Alerta de poluare in Bihor! Apa roșie dupa ce o mina s-a prabușit

15:41, 29.02.2024 - Autoritațile din Bihor sunt in alerta dupa ce o galerie de mina s-a prabușit, iar apa in zona a devenit roșie. Cel mai probabil, mina s-a surpat in urma cutremurului care a avut loc. Aceasta ipoteza este luata in calcul și de catre reprezentanții Apelor Romane. In cursul acestei dimineți, localnicii…

Cine sunt cei 2 tineri morți in accidentul cumplit de la Magurele. Greșeala fatala pe care a comis-o șoferul

09:40, 17.02.2024 - Detalii șocante ies la iveala in cazul accidentului cumplit de la Magurele, de joi seara, in care doi tineri au fost uciși pe loc, iar o a treia persoana a fost ranita grav. Anchetatorii spun ca tinerii care au sfarșit tragic faceau parte dintr-o banda de hoți.


Ce parere ai despre aceasta stire?