Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locurile de parcare care costă mai mult decât mașina. Recordul: 30.000 de lei pe an

Publicat:

De la batai si injurii, lipsa locurilor de parcare din orasele Romaniei naste zi de zi situatii absurde, insa apogeul a fost atins in Brasov. Acolo, un astfel de loc a fost adjudecat, în urma unei licitaţii organizate de primărie, cu 30.000 de lei pe an. Proprietarul îl poate deţine 5 ani, dacă plăteşte regulat această sumă. Cel care a oferit 30.000 de lei, la concurenţă acerbă cu un alt vecin, are la dispoziţie 30 de zile să achite suma, altfel locul de parcare va rămâne liber până la anul, când…

Citeste articolul mai departe pe incont.ro…  

Sursa articol: incont.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șofer ranit de polițiști dupa o urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Dupa ce au oprit mașina, agenții au aflat de ce fugise (VIDEO)

11:11, 21.04.2024 - Urmarire cu focuri de arma in Dorohoi. Un tanar a ajuns la spital dupa ce a fost impușcat de polițiștii care au incercat sa il opreasca in trafic. In mașina lui au fost gasite marfuri de contrabanda din Ucraina.

(foto) Accident tragic in sudul țarii: Un șofer a murit pe loc, dupa ce a ieșit cu mașina pe contrasens și a lovit alt automobil

18:50, 14.03.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs, astazi, in satul Baurci din Gagauzia. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea s-a tamponat cu un alt automobil, informeaza Gagauzinfo.md .

Cine platește amenda de viteza cand conduci o masina imprumutata. Proprietarul e bun de plata?

10:10, 04.03.2024 - Conform reglementarilor din Codul Rutier, cand vorbim de sancțiunile acordate șoferilor care conduc mașini imprumutate, mulți s-au intrebat cine platește amenda de viteza cand conduci o masina imprumutata, spre exemplu.

ANUNȚ Direcția Servicii Publice privind organizarea unei licitații pentru locurile disponibile din piețe

13:00, 20.02.2024 - Direcția Servicii Publice Botoșani,  Pietonalul Transilvaniei nr. 2, anunta pe cei interesati ca in data de 01.03.2024 ora 10:00 organizeaza licitatie publica pentru ocuparea locurilor disponibile in piețe, dupa cum urmeaza:

Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau”

12:10, 19.02.2024 - Continue reading Șofer luat de apa cu tot cu mașina in Marea Britanie, salvat de un cuplu in timp ce echipele de urgența priveau: ”Nu au voie sa intre decat pana la brau” at Info real.

Un polițist, reținut dupa ce ar fi cerut 800 de euro de la un șofer: Barbatul a intrat cu mașina in pilonul unui afacerist

12:45, 14.02.2024 - Ofițerii CNA in comun cu Serviciul Protecție Interna și Anticorupție (SPIA) al MAI au reținut in aceasta dimineața un angajat al Inspectoratului de poliție Cimișlia. Polițistul este cercetat intr-un dosar de trafic de influența, dupa ce a fost denunțat de un șofer care provocase un accident.

Sofer drogat, a lovit cu mașina un tanar pe trotineta

00:15, 11.02.2024 - Accident de circulatie sambata dupa amiaza, in localitatea Giroc, de langa Timisoara. Un baiat a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de masina in timp ce se plimba cu trotineta pe trotuar. Potrivit politistilor, accidentul a avut loc in parcarea unui supermarket. In momentul in care voia sa iasa cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?