Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locuri făcătoare de minuni din România : Schitul Şatra lui Pintea sau Şatra Pintii

Publicat:

In tara asta a noastra, sunt zone unde ne simtim mai aproape de divinitate. Intr-o lume agitata, in care bunastarea e pe primul plan, oamenii calca tara in lung si-n lat, in cautarea unui leac miraculos. Si adesea uita ca minunea vindecarii e poate chiar in ei. lui Pintea sau , cum i se spune in , are izvoarele facatoare de minuni pazite de un munte sfant si o fantana cu apa tamaduitoare de pe vremea haiducului Pintea. Batranii povestesc cum apa se facea odata „ca untu'” si vindeca orice boala a celor ce veneau in lacasul de…

Citeste articolul mai departe pe ampress.ro…  

Sursa articol: ampress.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ministrul Muncii: Romania ia masuri pentru a asigura locuri de munca decente

16:30, 13.06.2024 - Romania ia masuri active in domeniul ocuparii pentru a avea locuri de munca decente, locuri de munca mai multe si mai bine platite, precum si o societate incluziva, a afirmat ministrul Muncii.

240 locuri de munca pentru romani in Europa: Cele mai multe sunt disponibile in Finlanda

15:20, 27.04.2024 - Angajatorii europeni ofera, prin intermediul EURES Romania, 240 locuri de munca, cu contract pe perioada determinata sau nedeterminata, informeaza, vineri, Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM), scrie observatornews.ro .

Angajatorii europeni ofera peste 200 de locuri de munca romanilor

21:00, 26.04.2024 - Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM) a anunțat, vineri, ca angajatorii europeni ofera, prin intermediul EURES Romania, 240 locuri de munca, cu contract pe perioada determinata sau nedeterminata.

Secretul minelor de uraniu din Romania anilor '50. Locuri interzise, ținute sub tacere de comuniști VIDEO

09:15, 23.04.2024 - Marile zacaminte de uraniu din Romania au fost exploatate intens de sovietici in anii '50, insa povestea lor a inceput cu mai multe decenii in urma. In comunism, romanii nu aveau voie sa vorbeasca despre ele, iar in prezent minele de uraniu din Romania au ajuns istorie.

Top 7 locuri din Crișana pe care trebuie sa le vizitezi. Unele dintre cele mai frumoase peisaje din Romania

11:55, 18.04.2024 - Crisana, o regiune pitoreasca din vestul Romaniei, este bogata in istorie, cultura și peisaje naturale deosebite. De la orașele istorice la rezervațiile naturale impresionante, Crisana ofera o varietate de atracții pentru orice gust. Iata o lista cu cele mai frumoase 7 locuri din Crisana pe care trebuie…

Peste 220 de locuri de munca sigure, disponibile in țari din Europa prin AJOFM Dambovița

10:15, 05.04.2024 - Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 228 locuri de munca vacante, dupa cum urmeaza:   Finlanda – 114 locuri de munca pentru: mașinist CNC, muncitor necalificat in agricultultura, culegator in capșuni, muncitor necalificat in agricultultura – culegator…

Modificari la varful ATP - Romania, fara jucator intre primele 250 de locuri

07:55, 01.04.2024 - Jannik Sinner este noul ocupant al locului 2 ATP, performanța fiind atinsa de elevul lui Darren Cahill dupa caștigarea Mastersului de la Miami. Italianul i-a luat locul lui Carlos Alcaraz, iar acum se gasește la 1015 puncte in urma liderului Novak Djokovic.


Ce parere ai despre aceasta stire?