Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Locatarii unui bloc din Capitală sunt DISPERAŢI. Vezi ce a strâns un bătrân în apartamentul lui VIDEO

Publicat:

Aurel, un batran din Capitala, a reusit sa terorizeze tot blocul in care locuieste. In cativa ani, si-a umplut apartamentul cu gunoaie. Au trecut 3 luni de zile de cand echipele de salubrizare au muncit zile intregi pentru a debarasa mizeria.

Fara efect insa. Batranul a avut grija sa aduca in casa toate gunoaiele inapoi.

"E miros, e infectie, sunt copii mici pe scara", a spus o femeie.

Mai mult, barbatul are restante record la intretinere: 10.000 de lei. Refuza sa scoata vreun ban din buzunar de ani de zile. Asta desi primeste lunar o pensie de 700 de lei.

Vecinii

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Scandal intre vecini la Cluj dupa ce unii locatari au fost debranșați de la curent: „De doua zile și-au adus generator, emite un zgomot greu de suportat”

09:50, 26.04.2024 - E conflict intre vecini pe o strada centrala din Cluj dupa ce locatarii unei case au ramas fara curent electric. Vecinii se plang ca dupa acest incident și-ar fi adus un generator care emite un zgomot greu de suportat și ziua și noaptea.Nemaiștiind ce sa faca, locatarii de la blocul vecin au apelat…

FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gandaci in podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii cladirii, disperați: ”Nu facem fața”

18:05, 20.04.2024 - FOTO ȘTIREA TA: Invazie de gandaci in podul unui bloc din Alba Iulia. Locatarii cladirii, disperați: ”Nu facem fața” Locuitorii unui bloc din Alba Iulia se confrunta cu o invazie de gandaci care au ocupat podul imobilului. Oamenii spun ca au incercat sa scape de ei cu ajutorul unor soluții, dar este…

Ce spune Catalin Cirstoiu despre averea pe care a strans-o

18:30, 29.03.2024 - Candidatul Coaliției PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Cirstoiu, se declara optimist ca va caștiga lupta pentru Capitala. Medicul a susținut, in contextul unei investigații de presa cu privire la averea sa neștiuta, ca el și soția sau au muncit din greu in ultimele doua decenii.

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Situație ȘOCANTA in Capitala! O femeie și-a gasit apartamentul ocupat de persoane necunoscute: „Mi-au decupat ușa”

12:50, 20.03.2024 - O femeie din București trece printr-o situație greu de imaginat. A mers sa verifice apartamentul in care sta ocazional fiul ei, plecat in afara țarii, dar a avut parte de un șoc cand a ajuns la ușa locuinței. Nu doar ca a gasit incuietoarea schimbata, dar in casa se aflau persoane necunoscute. Femeia…

Scandal: Facturi uriașe la incalzirea locuințelor din Capitala!

12:06, 20.03.2024 - Locuitorii capitalei se confrunta cu un scandal de proporții legat de facturile uriașe la incalzire și apa calda. Situația risca sa degenereze pentru ca nimeni nu e dispus sa ofere o minima explicație. Creșterea incredibila a costurilor pentru apa calda și caldura pune o presiune enorma pe umerii locatarilor.…

De ce refuza romanii care locuiesc la oraș sa-și cunoasca vecinii. Psiholog: „Tinerii nu suporta invadarea spațiului personal”

06:31, 23.02.2024 - Romanii nu-și mai cunosc vecinii, nu mai pot merge prin bloc sa ceara cu imprumut o cana cu zahar. Tinerii sunt cei care evita cel mai adesea relațiile cu oamenii care locuiesc alaturi, iar motivele sunt multiple.

Bloc nou dat in exploatare cu mucegai și fisuri

14:15, 04.02.2024 - Locatarii unui complex locativ din Capitala au dat zeci de mii de euro pe apartamente noi, dar au descoperit lucrari necalitative. Oamenii se pling de mucegai, fisuri pe partea exterioara a blocurilor, dar și scurgeri de apa in subsol, iar totul se intimpla la citeva luni dupa ce complexul a fost dat…


Ce parere ai despre aceasta stire?