Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Vârciu își serbează astăzi ziua de naștere! Prezentatorul împlinește 41 de ani: ''Pe vremuri făceam petrecere cu 15 fete”

Publicat:

iși sarbatorește astazi ziua de naștere. Fara dar și poate, este unul dintre cei mai iubiți și apreciați prezentatori TV de la noi din țara. Vedeta implinește astazi frumoasa varsta de 41 de ani. Iata ce a marturisit in mediul online!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Petrecere de zile mari in Londra! Victoria Beckham a fost carata de soțul ei dupa aniversarea zilei de naștere

18:40, 22.04.2024 - Noaptea de sambata spre duminica a fost una speciala pentru Victoria Beckham. Vedeta și-a sarbatorit cea de-a 50-a aniversare, iar cu aceasta ocazie speciala, s-a reunit cu restul formației Spice Girls, noteaza click.ro. Recent accidentata la picior, Victoria Beckham a intrat in clubul Oswald’s, din…

Soția lui Liviu Varciu și-a sarbatorit ziua de naștere! Cum a petrecut Anda Calin alaturi de prezentatorul TV: ”Cum sa nu o iubești” / VIDEO

12:10, 01.04.2024 - Anda Calin și-a sarbatorit ziua de naștere! A fost o zi speciala in familia celor doi, pe care au petrecut-o impreuna. Liviu Varciu i-a facut o declarație de dragoste soției sale, cu aceasta ocazie speciala! Iata ce au facut in ziua in care Anda Calin a implinit 34 de ani!

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Detalii neștiute din viața lui Lili Sandu. „El iși exprima iubirea prin autoritate. In America am fost pentru prima data la psiholog”

10:35, 11.03.2024 - Lili Sandu, in varsta de 44 de ani, și-a deschis sufletul și a vorbit despre o perioada mai puțin placuta din viața ei. Vedeta, care traiește de mai mulți ani o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Silviu Țolu și care i-a daruit un baietel, a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu tatal…

Cine a strans-o in brațe, de ziua ei de naștere, pe Denisa Nechifor. Imagini de senzație de la petrecere / FOTO

19:41, 09.03.2024 - Denisa Nechifor și-a sarbatorit ziua in avans seara trecuta. Vedeta urmeaza sa implineasca 40 de ani pe 10 martie și a dat o mare petrecere și a avut alaturi cele mai importante persoane din viața ei.

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

Motivul pentru care Dan Negru refuza sa mearga la podcastul lui Catalin Maruța: „Am ales varianta sa-i evit pe toți”

11:45, 13.02.2024 - Dan Negru, unul dintre cei mai indragiți prezentatori TV din Romania, refuza sa mearga la podcastul lui Catalin Maruța. Vedeta de la Kanal D a precizat care este motivul și nu este deloc vorba despre un conflict intre ei.Mai mulți prezentatori și artiși și-au facut propriul podcast, unde au invitați…


Ce parere ai despre aceasta stire?