Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liviu Dragnea anunţă că va depune în Parlament un proiect care să interzică dublul standard. Ce va prevedea legea

Publicat:

"Da, ne batem pentru adevar pentru ca adevarul si dreptatea sunt de partea noastra. Niciodata acest partid nu si-a tradat sau vandut tara, nu a luat o masura impotriva tarii si de asta vor sa ne divizeze. Ei ce vor? Sa fim partidulete mici cu care sa se joace, sa le conduca serviciile", a afirmat , la mitingul PSD organizat sambata la Galati, potrivit Mediafax.

Liderul PSD a adaugat ca PNL, USR, si vor sa fim o tara de mana a doua, iar cei din Vest sa aiba alimente si medicamente mai bune ca Romania.

„Vor sa acceptam in continuare un dublu…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO| Klaus Iohannis a semnat legea care va schimba destinul Romaniei: țara noastra devine mare jucator in Europa

14:16, 30.04.2024 - Legea privind energia eoliana offshore a fost promulgata, marți, de președintele Klaus Iohannis. Romania a intrat in linie dreapta catre producția de energie eoliana in largul Marii Negre, transmitea la inceputul lunii aprilie, ministrul Sebastian Burduja.

CCR: Proiectul privind devansarea alegerilor prezidentiale este constitutional

00:16, 21.03.2024 - Ieri, Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a respins, in unanimitate, o sesizare formulata de deputati USR si neafiliati, stabilind ca proiectul de lege care permite devansarea datei alegerilor presedintelui Romaniei este constitutional. Este vorba de Legea pentru modificare a art. 5 alin. (1) din…

Romania iși 'scufunda' corvetele, dupa candidatura lui Iohannis la NATO

08:25, 14.03.2024 - Guvernul Ciolacu inchide, joi, procedurile de achiziție a celor 4 „corvete multifuncționale”, dupa o sumedenie de probleme care au impiedicat Romania sa ajunga la un acord cu producatorii straini. Demersul politic apare imediat dupa ce președintele Klaus Iohannis și-a anunțat candidatura la funcția…

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

Marcel Ciolacu iși depune mandatul de premier, daca PNL iese de la guvernare! „Cel mai bine ar fi fost sa nu intram la guvernare”

23:21, 14.02.2024 - Marcel Ciolacu a venit și el cu amenințari! Președintele PSD spune ca iși va depune mandatul de premier, daca PNL va ieși de la guvernare. Mai mult, pare chiar ca regreta ca a intrat la guvernare alaturi de PNL! Premierul Marcel Ciolacu a facut declarații șocante, in urma cu scurt timp! Liderul PSD…

Ministrul Cercetarii: Pana in aprilie vom avea legea ”Deepfake”; vor fi si pedepse cu inchisoarea in cazurile grave

04:40, 10.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Bogdan Ivan, a declarat, vineri, ca legea ”Deepfake” va intra in vigoare pana in luna aprilie, mentionand ca actul normativ va prevede inclusiv pedepse cu inchisoarea pana la 2 ani pentru cei care creeaza astfel de continut de inteligenta artificiala…


Ce parere ai despre aceasta stire?