Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(live/update )Natalia Moloșag realizează „incluziunea socială” a lui Dumitru Godorog: Sunt atacată pentru că mi-am exercitat funcția de apărător al Drepăturilor Omului

Publicat:

Avocata Poporului Natația Moloșag iese intr-o conferința de presa, dupa ce, ieri, in spațiul public au aparut informații ca și-ar fi luat, in calitate de consilier neoficial, un fost proxenet, condamnat la inchisoare.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Daca eu caștig 55 de mii de lei pe an, cum pot trai pe 100 de mii?

13:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Irina Iacub, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Comisia ma suspecteaza ca aș fi avut venituri nedeclarate”

12:55, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Svetlana Balmuș, candidata la funcția de judecator la CSJ, in fața CSM: „Pentru mine intrebarea cu fluxul de 30.000 euro a fost o catastrofa. Și relația cu soțul s-a deteriorat

12:10, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) CSM examineaza rezultatele evaluarii Svetlanei Balmuș, candidata la funcția de judecator la CSJ: „Declar abținere, din motiv ca este fina mea de cununie”

11:21, 07.05.2024 - Membrii Consiliului Superior al Magistraturii se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi figureaza 12 subiecte, printre care și cel cu privire la cererile de demisie din funcție a 21 de judecatori.

(live/update) Guvernul, in ședința: Igor Talmazan, eliberat din funcția de șef al Serviciului Vamal. Cine va asigura interimatul

10:25, 10.04.2024 - Cabinetul de miniștri s-a intrunit astazi, 10 aprilie, intr-o noua ședința la Guvern. Pe ordinea de zi sunt incluse 21 de proiecte, printre care și subiectul cu privire la incorporarea cetațenilor in serviciul militar in termen si cu termen redus in perioada aprilie - iulie 2024.

Fostul director executiv tehnic al Drumuri Judetene Constanta SA, la un pas sa isi reia functia, dar sa primeasca si daune morale! Decizia, atacata in apel (MOTIVARE)

17:00, 19.03.2024 - Compania Drumuri Judetene Constanta SA, fosta Regie Autonoma Judeteana de Drumuri si Poduri Constanta SA, a fost obligata la reintegrarea directorului pe postul detinut anterior, dar si la plata unor daune morale de 2.000 de lei.Lucian Poserba, fostul director executiv tehnic al Drumuri Judetene Constanta…

(live/update) CSP, in ședința: Notele primite de candidați la funcția de PG vor fi facute publice

10:56, 28.02.2024 - Consiliul Superior al Procurorilor se intrunește intr-o noua ședința astazi, cu patru chestiuni pe ordinea de zi. Trei dintre acestea vizeaza solicitarile din partea a trei candidați la concursul pentru șefia Procuraturii Generale, printre care una de la cel care a fost desemnat drept caștigator.

Jurnalista Bloomberg: Romania a anunțat oficial NATO ca il propune pe Klaus Iohannis ca Secretar General al Alianței. Germania il susține pe Mark Rutte. Update

03:06, 23.02.2024 - O cunoscuta jurnalista de la publicația Bloomberg anunța ca Romania și-a inștiințat aliații din NATO ca il propune pe Klaus Iohannis pentru funcția de Secretar General al Alianței Nord-Atlantice . Romania l-ar fi propus pe Klaus Iohannis pentru funcția de Secretar General al NATO, conform Bloomberg…


Ce parere ai despre aceasta stire?