Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

liveTEXT Azi sînt semifinalele Europa League » Benfica - Juventus şi Sevilla - Valencia de la 22:05

Publicat:

Dupa cele doua semifinale din , astazi sint programate si meciurile din aceeasi faza a competitiei in . Benfica - Juventus si Sevilla - Valencia sint duelurile din semifinale, liveTEXT pe GSP.RO de la 22:05.

Tweet

Juventus este marea favorita a competitiei pentru ca si finala se va disputa la Torino, pe terenul campioanei Italiei. Dar adversara din semifinale este principala contracandidata la trofeu, Benfica fiind finalista din 2013.

Celalalt duel propune doua echipe spaniole, Sevilla impotriva Valenciei, ambele cu reveniri spectaculoase in sferturi.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Stim programul finalei BJK Cup! Cand joaca Romania contra Japoniei

09:40, 14.05.2024 - Echipa de Billie Jean King a Romaniei iși incepe parcursul la turneul final pe 14 noiembrie, in a doua zi de competiție de la Sevilla. Daca trec de Japonia, fetele noastre urmeaza sa evolueze din nou pe 16 noiembrie. Romania s-a calificat in premiera la turneul final, dupa victoria superba in fața Ucrainei,…

Allegri, ingrijorat inaintea meciului lui Juventus cu Roma: Sunt flamanzi de rezultate

21:15, 04.05.2024 - Juventus și AS Roma sunt implicate, in Serie A, in lupta pentru calificarea in Liga Campionilor. Dupa infrangerea lui AS Roma, joi, in Europa League, Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, se așteapta sa intalneasca, duminica, o echipa dornica sa iși revina, chiar ”furioasa”, potrivit mediafax.

Roma - Leverkusen și Marseille - Atalanta, semifinalele Europa League » Echipe probabile + cele mai tari cote

16:11, 02.05.2024 - AS Roma - Bayer Leverkusen și Marseille - Atalanta se disputa in aceasta seara, de la 22:00, in prima manșa a semifinalelor Europa League. Meciurile sunt liveTEXT pe GSP.RO. Meciul de pe Stadio Olimpico e transmis de Pro Arena. AS Roma cauta revanșa dupa finala pierduta anul trecut in Europa League,…

Inter Milano triumfa cu 2-0 impotriva lui Torino și marcheaza titlul de campioana a Italiei!

17:10, 28.04.2024 - Inter Milano a sarbatorit titlul de campioana a Italiei la fotbal, cucerit la inceputul saptamanii, prin victoria cu 2-0 in fata lui Torino FC, duminica pe propriul teren, intr-un meci din etapa a 34-a, inainte de celebrarea asteptata in cursul dupa-amiezii a celui de-al 20-lea "scudetto" din istoria…

Serie A: Juventus vs Milan - Derby de Champions League la Torino

12:10, 27.04.2024 - Juventus - Milan, meci contand pentru etapa a 34-a din campionatul Italiei, este programat, sambata, 27 aprilie, de la ora 19:00, pe Allianz Stadium din Torino, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Serie A: Cagliari vs Juventus - „Batrana Doamna”, favorita in Sardinia

09:30, 19.04.2024 - Cagliari - Juventus, meci contand pentru etapa a 33-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 19 aprilie, de la ora 21:45, pe Sardegna Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Liga Campionilor: Paris Saint-Germain si Borussia Dortmund, calificate in semifinalele competiției

01:25, 17.04.2024 - Echipele Paris Saint-Germain si Borussia Dortmund s-au calificat, marti, in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce au eliminat formatiile FC Barcelona, respectiv Atletico Madrid. PSG s-a impus, scor 4-1, iar Borussia cu 4-2, informeaza news.ro.

Mesaj scandalos afișat de ultrașii Romei la meciul cu Brighton » Atac devastator la adresa Reginei Angliei

13:35, 08.03.2024 - Suporterii lui AS Roma au afișat un mesaj scandalos la adresa Regina Angliei, Elizabeta a II-a, decedata in septembrie 2022, la varsta de 96 de ani. Incidentul s-a intamplat la meciul lui AS Roma cu Brighton din Europa League, disputat joi seara. Formația din capitala Italiei s-a impus cu scorul de…


Ce parere ai despre aceasta stire?