Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs Rapid 21:30 – Mutu caută revanșa în fața lui Hagi

Publicat:

Farul și Rapid deschid etapa a șaptea a play-off-ului SuperLigii, intr-o partida in care vrea revanșa in fața lui , care l-a invins o data in acest sezon, iar doua partide s-au terminat la egalitate. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB, in derbiul orgoliilor – Echipele de start

20:21, 19.05.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc duminica in Giulești in ultima partida din play-off-ul SuperLigii. Miza este una doar a orgoliilor, iar gazdele cauta prima victorie dupa zece partide. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Universitatea Craiova / Miza mare pentru olteni – Echipele de start

20:05, 13.05.2024 - Farul Constanța și Universitatea Craiova se intalnesc luni in ultimul meci al rundei cu numarul 9 din play-off-ul SuperLigii. Meciul in care oltenii spera sa ramana in cursa pentru locul secund este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul vs Rapid – Ultima șansa pentru giuleșteni la Europa / Echipele de start

18:16, 24.04.2024 - Farul Constanța și Rapid se intalnesc miercuri in etapa a șasea din play-off-ul SuperLigii, intr-o partida in care giuleștenii risca sa rateze contactul cu locurile de cupe europene in cazul unei infrangeri. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Farul Constanța vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

20:05, 19.04.2024 - Farul Constanța și CFR Cluj se intalnesc vineri la Ovidiu intr-o partida in care ambele formații au nevoie de victorie pentru a spera la calificarea in cupele europene. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs Sepsi – Giuleștenii cauta prima victorie / Echipele de start

19:51, 15.04.2024 - Ajunsa pe locul al cincilea al clasamentului din play-off-ul SuperLigii, Rapid cauta prima victorie dupa trei partide in confruntarea cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este transmis LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Rapid vs FCSB intr-o atmosfera incendiara (Ora 20:00) – Echipele de start

19:01, 09.03.2024 - Rapid și FCSB se intalnesc sambata pe Arena Naționala in derbiul care va decide diferența de puncte cu care cele doua formații vor incepe play-off-ul. Meciul este transmis LiveBlog de HotNews.ro.

Rapid cauta revanșa dupa eșecul de la Iași

00:35, 28.02.2024 - Etapa a 28-a din Liga 1 programeaza, miercuri, 28 februarie, meciurile Universitatea Cluj – Farul Constanța și Rapid – UTA Arad, dueluri extrem de importante in economia finalului de sezon regular. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?