Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs FCSB Ora 21:00 – Câștigătoarea se menține aproape de lider

Publicat:

CFR Cluj și FCSB se vor duela in cea mai tare partida a etapei a treia din play-off-ul SuperLigii. Daca ardelenii acuza o stare de oboseala și probleme de lot, echipa lui vine dupa o serie reușita de meciuri. Partida este transmisa LiveBlog pe HotNews.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog SuperLiga: CFR Cluj vs Farul / Universitatea Craiova vs Sepsi – Echipele de start

20:35, 18.05.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se dueleaza sambata de la distanța pentru ocuparea poziției secunde a clasamentului, in ultima etapa din play-off-ul SuperLigii. Meciurile sunt transmise LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs CFR Cluj – Meci cu trofeul pe masa / Echipele de start

19:20, 11.05.2024 - FCSB și CFR Cluj se intalnesc sambata intr-un meci cu semnificații diferite pentru ambele formații. Daca roș-albaștrii vor primi trofeul de campioni, ardelenii spera in continuare la locul secund. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

Dan Petrescu, savuros la conferința de presa, inainte de FCSB - CFR Cluj: „N-am fost aici, nu știu prea multe”

15:25, 10.05.2024 - Dan Petrescu (56 de ani), antrenorul CFR-ului, a susținut conferința de presa premergatoare duelului cu FCSB, din etapa #9 a play-off-ului Superligii. Tehnicianul este de parere ca trupa lui Elias Charalambous (43 de ani) a meritat acest campionat, deși s-a intors de puțin timp in Superliga și nu este…

LiveBlog SuperLiga: Universitatea Craiova vs CFR Cluj – Duel pentru cupele europene / Echipele de start

21:00, 25.04.2024 - Universitatea Craiova și CFR Cluj se intalnesc joi in Banie, in etapa cu numarul șase din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu miza pentru pentru locurile doi și trei, care asigura calificarea in cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: Sepsi Sfantu Gheorghe vs FCSB - S-a marcat din nou

22:25, 24.04.2024 - FCSB mai poate face un pas important pentru caștigarea primului titlu de campioana a SuperLigii dupa o pauza de noua ani, in deplasarea de la Sepsi Sfantu Gheorghe. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Rapid – Derbi al orgoliilor pe Arena Naționala / Echipele de start

19:51, 20.04.2024 - FCSB și Rapid se intalnesc sambata in etapa a cincea din play-off-ul SuperLigii, intr-un meci cu o miza mai mare pentru giuleșteni, care incearca sa prinda cupele europene. Partida este transmisa LiveBlog de HotNews.ro.

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024: Farul Constanta - CFR Cluj, in etapa a cincea din play-off (GALERIE FOTO)

20:05, 19.04.2024 - Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, gazduieste astazi, 19 aprilie 2024, meciul Farul Constanta CFR Cluj, contand pentru etapa a cincea din turneul play off al Superligii 2023 2024 ultima runda din tur .Partida incepe la ora 20.30, opunand doua echipe aflate in lupta pentru podium, vizand…

LiveBlog SuperLiga: FCSB vs Sepsi Sfantu Gheorghe (Ora 21:00) – Roș-albaștrii au șansa distanțarii / Echipele de start

20:40, 17.03.2024 - Dupa ce Rapid și CFR Cluj s-au incurcat in prima etapa din play-off-ul SuperLigii, FCSB are șansa sa se distanțeze la șapte puncte de locul secund in partida cu Sepsi Sfantu Gheorghe. Meciul este LiveBlog pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?