Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE STREAM ONLINE LAZIO FCSB. Cum poți vedea meciul online. LIVETEXT și pe realitatea.net

Publicat:

LIVE STREAM ONLINE LAZIO FCSB.  - FCSB va avea loc joi pe din capitala Italiei, de la 20,00 (ora României). Echipa antrenata de s-a impus în tur cu 1-0.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

De cand putem vedea online documentarul despre Ilie Nastase

08:45, 15.05.2024 - De cand putem vedea online documentarul despre Ilie Nastase Documentarul „Nasty” aduce in prim-plan imagini de arhiva impresionante. De asemenea, interviuri exclusive cu personalitați sportive, inclusiv cu experții Eurosport John McEnroe și Boris Becker. Filmul exploreaza viața și cariera lui Ilie Nastase.…

Geoana iși face campanie electorala cu vedetele din showbiz: influencer controversat, invitat special la NATO

08:36, 03.05.2024 -  Pe lista de vorbitori alaturi de vlogerul Andrei Șelaru apar nume grele, precum adjunctul secretarului de stat al SUA, invitați din Ucraina și din alte state membre NATO.Selly a devenit un model pentru tineri, deși stilul de viața este unul controversat. Acesta a provocat mai multe accidente rutiere,…

Interviu expert in DEEPFAKE. Cel mai rau scenariu: „Pot vedea un viitor in care orice lucru este online ar putea fi fals”

08:45, 30.04.2024 - Matyas (Maty) Bohacek, cercetator in domeniul inteligenței artificiale la Universitatea Stanford, recomanda, intr-un interviu pentru Context.ro, un ghid in cațiva pași simpli, pentru a nu pica in capcana deepfake – un fenomen care devine din ce in ce mai frecvent și ușor de realizat. Matyas Bohacek: In…

Serie A: Roma vs Lazio - Se anunta spectacol in Derby della Capitale

11:30, 06.04.2024 - Roma - Lazio, meci contand pentru etapa a 31-a din campionatul Italiei, este programat, sambata, 6 aprilie, de la ora 19:00, pe Stadio Olimpico, si va fi transmis in direct de Digi Sport 4, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Alerta! Avioanele de lupta ale Italiei au interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

14:35, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters. Cele doua interceptari au fost efectuate joi…

Serie A: Lazio vs AC Milan - Derby incendiar pe Olimpico

10:55, 01.03.2024 - Lazio - Milan, meci contand pentru etapa a 27-a din campionatul Italiei, este programat, vineri, 1 martie, de la ora 21:45, pe Stadio Olimpico din Roma, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Serie A: AS Roma vs Torino - Echilibru pe Olimpico

08:10, 26.02.2024 - Roma - Torino, meci contand pentru etapa a 26-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 26 februarie, de la ora 19:30, pe Stadio Olimpico, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Nicolae Dica: „Avem mult de munca, știm acest lucru, vom vedea ce vom face”

17:20, 17.02.2024 - Antrenorul formației FC Voluntari, Nicolae Dica, nu a reușit nici de data aceasta sa se bucure de prima victorie de la instalarea sa pe banca... The post Nicolae Dica: „Avem mult de munca, știm acest lucru, vom vedea ce vom face” appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?