Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

LIVE Fii erou de acasă! PUBLIKA TV a dat startul teledonului pentru sistemul de sănătate. NU fi indiferent, ajută un medic!

Publicat:

 (UPDATE) Ora aceasta vom sta de vorba, in direct, cu , , , Pavel si și, speram, cu mai mulți donatori care vor dori sa doneze sume mai mari de bani pentru eroii in alb.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Pacienții asigurați in sistemul de sanatate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii

10:55, 03.05.2024 - Pacienții asigurați in sistemul de sanatate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii Pacienții asigurați in sistemul de sanatate ar putea beneficia de un nou drept: Ce presupune terapia durerii Pacienții asigurați in sistemul de sanatate se vor bucura de un nou drept – terapia…

Cand ai cancer și ajungi la UPU, trebuie sa mori: „Hai acasa, ca aici nu te primesc“. Medic de Urgențe: „Marș afara!“

18:00, 21.04.2024 - Cand ai cancer și incepi sa navighezi sistemul de sanatate din Romania, iți lipsește doar pecetea pe care toți s-o vada imprimata in carnea ta. Pentru ca, oricum, cand articulezi cuvantul, ești deja mort in ochii lor.

Anunț pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Ce beneficii considerabile aduce asiguraților

08:45, 04.04.2024 - Anunț important pentru romanii care au card de sanatate! Sistemul va fi refacut! Iata ce beneficii considerabile aduce asiguraților, dar și ce a transmis ministrul Cercetarii și Digitalizarii, Bogdan Ivan!

Investiții istorice in sistemul public de sanatate! Am promis, am facut!

15:06, 10.03.2024 - Luni, 11 martie 2024 la ora 11.00, la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgența din Targu Mureș se desfașoara o conferința de presa susținuta de excelența sa ministrul Sanatații, Prof. Univ. Dr. Alexandru Rafila, care marcheaza inceperea lucrarilor pentru noua "Cladire complexa a Spitalului Clinic…

GERMANIA Criza in sistemul de sanatate german: lipsa acuta de medici

16:30, 03.03.2024 - In Germania, alarmele suna tare in sistemul de sanatate, unde o lipsa acuta de medici și cadre medicale amenința sa aduca serviciile medicale la punctul de colaps. The post GERMANIA Criza in sistemul de sanatate german: lipsa acuta de medici first appeared on Informatia Zilei .

CNAS: Obligațiile furnizorilor de servicii medicale in raport cu sistemul e-Factura

17:10, 29.02.2024 - Casa Naționala de Asigurari de Sanatate avertizeaza furnizorii de servicii medicale ca facturile care nu vor fi transmise prin sistemul RO e-factura nu vor fi acceptate la plata.    „Conform prevederilor legislației referitoare la sistemul național privind factura electronica*, intrate in vigoare la…

Reducerea ajutorului extern a provocat „o criza catastrofala in sistemul de sanatate” din Afganistan

17:20, 12.02.2024 - Reducerea ajutorului extern catre Afganistan dupa revenirea talibanilor la putere in 2021 a afectat grav sistemul de sanatate al tarii, a anuntat intr-un raport publicat luni Human Rights Watch (HRW), relateaza dpa.

Cat de mult inseamna sa fii asigurat medical? Iata costul unui pacient la Spitalul Municipal Turda!

19:50, 11.02.2024 - V-ați intrebat vreodata cat de important este sa fii asigurat medical? Daca nu, va prezentam astazi importanța acestui lucru, cu un caz concret din Spitalul Municipal Turda. Un turdean a postat astazi care sunt costurile pentru un pacient al Spitalului Municipal Turda. Pentru 8 zile de spitalizare,…


Ce parere ai despre aceasta stire?