Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Liv Tyler, la 35 de ani. Actriţa, implicată într-o relaţie după cinci de pauză

Publicat:

 a putut fi vazuta in compania unui barbat misterios, cei doi fiind insotiti intr-o plimbare de fiul actritei, Milo, acum in varsta de opt ani, scrie , preluat de Mediafax.ro.

este fiica lui si a fostului model .

Ea a debutat in showbiz in 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul sau rol a fost in 1994, in filmul "Dincolo de tacere/ ".

Liv a devenit cunoscuta datorita rolului din "" (1996), de , iar in 1998 a jucat alaturi de

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Mai sunt doi ani pana la razboiul NATO-Rusia - evaluarea unui important general NATO

08:25, 06.06.2024 - Șeful armatei norvegiene, generalul Eirik Kristoffersen evalueaza ca fereastra pentru ca Europa sa fie pregatita de razboiul cu Rusia este mult mai mica decat s-a apreciat inițial, informeaza Daily Mail.

Fuziunea USM-UTM pe pauza: Senatul USM cere garanții

23:40, 28.05.2024 - Universitatea de Stat din Moldova (USM) a anunțat aminarea temporara a negocierilor privind fuziunea cu Universitatea Tehnica a Moldovei (UTM), decizie motivata de neclaritațile legate de finanțarea adecvata a viitoarei entitați universitare, transmite Noi.md Conducerea și Senatul USM au subliniat necesitatea…

„Am inscris, am fost scos la pauza” » Fotbalistul lui Liverpool a dezvaluit discuțiile pe care le-a avut cu Jurgen Klopp: „Mi-a tot repetat asta”

14:31, 08.05.2024 - Imprumutat pentru al doilea an consecutiv de ”cormorani”, Fabio Carvalho, 21 de ani, a vorbit despre problemele adaptarii sale la club, discuțiile purtate cu Jurgen Klopp și relația pe care o are cu colegii. Puștiul-minune al lui Fulham evolueaza in prezent pentru Hull City, in eșalonul secund, urmand…

Boris Johnson cere statelor occidentale sa ajute Ucraina: Daca va cadea, va fi o catastrofa

18:00, 13.04.2024 - Afirmatiile au fost facute in cadrul unui editorial publicat in Daily Mail, in care Boris Johnson face apel la statele occidentale sa ofere Ucrainei sprijinul de care are nevoie, potrivit fluierul.ro. „ Daca Ucraina cade, va fi un punct de cotitura catastrofal in istorie – și o umilința totala pentru…

Ce relație are Liliana Ștefan cu baieții ei și ai lui Dan Bittman. Ce a recunoscut: „Sunt o mama implicata”

17:36, 11.04.2024 - Dan Bittman și Liliana Ștefan au format un cuplu timp de peste doua decenii, insa au luat-o pe drumuri separate in anul 2016. Din povestea lor de iubire au rezultat trei baieți minunați, de care sunt foarte mandri. Iata cum se ințelege fosta partenera a artistului cu aceștia!

Star Matinal. Monica Anghel, schimbare importanta. Artista a decis sa nu mai posteze pe conturile de pe rețelele de socializare. Ce a determinat-o sa iși doreasca o pauza

13:25, 09.04.2024 - Monica Anghel spune ca și-a dorit ceva diferit și a decis ca macar pentru cateva zile sa ramana departe de tot ce inseamna online. Artista crede ca ii este mai bine așa și spune ca in tot acest interval, a avut mai mult timp pentru a-l petrece alaturi de oamenii dragi.

Vlad Chiricheș a revenit pe teren dupa o pauza de șapte luni – Rezultatele zilei in meciurile amicale

18:31, 23.03.2024 - Fostul capitan al echipei naționale a Romaniei, Vlad Chiricheș, a revenit sambata pe teren intr-o partida amicala, la aproape șapte luni de la accidentarea care l-a facut sa rateze cea mai mare parte a sezonului.

Bibi, implicata intr-o noua relație? Cantareața s-a postat in brațele unui tanar misterios / FOTO

22:40, 22.03.2024 - Se afla sau nu Bibi in acest moment intr-o noua relație? Aceasta este intrebarea la care fanii cantareței așteapta un raspuns, in urma ultimelor postari facute publice de artista pe rețelele sociale. Iata cine este tanarul misterios in compania caruia s-a afișat, de curand, Bibi!


Ce parere ai despre aceasta stire?